Advertisement

ads

WARUNG SEPAHTU EPISOD 6

WARUNG SEPAHTU EPISOD 6Warung Sepahtu adalah rancangan untuk menggantikan rancangan Sepahtu Reunion yang tidak dapat bersiaran sempena PKP yang diumumkan sejak 13 January lalu. Rancangan ini akan menampilkan ramai artis setiap minggu. Antara artis yang terlibat ialah Liza Abdullah, M. Nasir, Naqiu dan ramai lagi.Sinopsis Warung Sepahtu Episod 6

Warung Sepahtu episod 6 menampilakan penyanyi dan pelakon nabila Razali dan Juga Azar Azmi. Nabila Razali yang kini aktif dengan aktiviti berbasikal akan bercerita mengenai hobi baru nya ini yang bermula sejak dia menghadapi tekanan sewaktu isu tentang dirinya yang menjadi Viral.Dia menjadikan suka berbasikal sebagai salah satu terapi untuk dirinya.Azar Azmi pula aktif dalam aktiviti menunggang motorsikal turut berkongsi kisahnya yang sering dipandang serong kerana melakonkan watak jahat. Kedua-dua artis popular ini akan memeriahkan Warung Sepahtru dengan lawak jenaka yang menghiburkan.

 
Warung Sepahtu Episod ke 6 juga turut dikunjungi 2 orang usahawan iaitu saudara Zaid yang mengusahakan tanaman nenas MD2 dan Julia Purnama seorang penjual ikan dan video nya mnejadi viral di Tik Tok. 


Watak:

Pak Ya - Pak Ayob

Jep - Ngot

Rahim - Jaafar

Shuib - Sarip

Tonton Warung Sepahtu Episod 5

Catat Komen

2 Ulasan

sila tinggalkan komen anda...:)