Advertisement

ads

WARUNG SEPAHTU EPISOD 4

WARUNG SEPAHTU EPISOD 4Warung Sepahtu adalah rancangan untuk menggantikan rancangan Sepahtu Reunion yang tidak dapat bersiaran sempena PKP yang diumumkan sejak 13 January lalu. Rancangan ini akan menampilkan ramai artis setiap minggu. Antara artis yang terlibat ialah Liza Abdullah, M. Nasir, Naqiu dan ramai lagi.Rancangan penuh lawak jenaka ini disiarkan setiap hari Khamis jam 9 malam di Astro warna 107

sinopsis 

Warung Sepahtu episod ke 4 menampilkan juruhebah radio popular Isma Halil Hamzah dan Noramin menceritakan pengalaman mereka sepanjang bergelar juruhebah radio. Isma Halil hamzah memulakan karier sebagai Dj bermula pada tahun 1995.
Noramin adalah antara idola Isma Halil Hamzah. Noramin memang mempunyai minat sebagai Dj sejak sekolah menengah. Bermula 1971 Noramin memulakan kariernya sebagai juruhebah radio.

Ditanya mengenai Dj radio masa kini Noramin berpendapat ianya adalah trend masa kini yng digemari ramai.

Episod 4 juga menampilkan Siti Noraini seorang pemandu lori sampah yang datang untuk berkongsi pengalaman ny sebagai pemandu lori sampah dan Syazwan Hamdi dari pengurusan Komunikasi Korporat yang bercakap mengenai sampah yang boleh dikitar semula dan sampah yang boleh dibuang.

 
Watak:

Pak Ya - Pak Ayob

Jep - Ngot

Rahim - Jaafar

Shuib - Sarip

Tonton Warung Sepahtu Episod 4

Catat Komen

2 Ulasan

  1. wah ada DJ kesayangan mak mak kita dulu

    BalasPadam
  2. Dulu rajin tonton, sekarang ni dah jarang ngadap tv.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)