Advertisement

ads

MARRY ME SENORITA EPISOD 6

 MARRY ME SENORITA EPISOD 6Drama daptasi dari novel "Mary Me Senorita "  disiarkan pada 2021. Drama bersiri dengan 20 episod ini dibintangi oleh pasangan kekasih Janna Nick dan Dini Schatzmann. Mary Me Senorita akan disiarkan di Astro Ria untuk slot Megadrama setiap Isnin hingga Khamis jam 10 malam.Sinopsis Marry Me Senorita Episod 6

Isa membawa Sofiy berpindah kerumahnya. Walaupun pada walya Engku Aziz menghalang tapi dia tahu Isa perlu beljar untuk menjadi suami yang baik.

Berita tentang perkahwinan Sofiy dan Isa sampai kepada Rosa. Rosa terus kerumah Isa dan menyerang Sofiy. Dia turut mengambil Gambar Sofiy dan menyebarkan nya dan menuduh Sofiy sebagai perampas.

Isa sangat marah dengan tuduhan Rosa pada Sofiy. Sofiy menangis sedih keran dia dihina. Isa memujuk Sofiy dan berjanji akan menyelesaikan masalah ini secepat mungkin.Isa menghubungi Rosa dan mengugut akan menyebarkan gambar Rosa yanag tidur bersama lelaki lain. Rosa takut dengan ugutan Isa dan membuat permohonan maaf. 

Tina mendapat surat dari kolej yang mengatakan dia telah dibuang kolej. Tina makin marah kepada Sofiy kerana dia berasa hidupnya tidak bertuah seperti Sofiy. Dia bertemu Hans dan menceritakan segala keburukan dan menfitnah Sofiy kononnya Sofiy seorang perempuna jahat.

Hans tak percaya dengan kata-kata Tina tapi bersungguh-sungguh meyakin kan Hans sehingga Hans percaya pada Tina.

Ila menunjuk kan keratan berita mengatakan Sofiy berkhwin dengan Isa. Tapi Maklong tak percaya dengan kata-kata Ila. Dia yakin Sofiy berkahwin dengan lelaki jahat kerana TIna memberitahu Sofiy bekerja sebagai pelacur. Pelakon

Janna Nick 

Dini Schatzmann 

Yasmin Hani 

Dato Jalaludin Hassan 

Fadilah Mansor 

Shaza Bae 

Siti Khadijah Halim

Natasha Elyzza 

Asha Merican 

Soundtrack Marry Me Senorita 

Surat Akhir -Amira Othman 


Catat Komen

1 Ulasan

sila tinggalkan komen anda...:)