Advertisement

ads

DRAMA SIHIR PEMISAH ASTRO CITRA

DRAMA SIHIR PEMISAH ASTRO CITRA | Telefilem seram bertajuk Sihir Pemisah ditayangkan pada 9 januari 2012 di saluran Astro Ria. Telefilem ini dibintangai oleh Beto kusyairi dan Fasha Sandha yang memegang watak sebagai pasangan suami isteri. Telefilem ini diarahkan oleh Osman Ali.



Sinopsis Drama Sihir Pemisah

Sihir Pemisah mengisahkan rumahtangga  yang dilanda masalah angkara orang ketiga. Raffi yang dilihat menjadi punca Ani dan suaminya, Murshid sering berbalah. 

Kebaikan Raffi terhadap Ani juga menimbulkan salah faham dikalangan staf-staf di pejabat.


 


Pelakon:


Beto Kusyairy
Fasha Sandha
Sri Idrina
Shahidan Izwan
Eddy Effrimz
Zack Zabhas
Shamer Rashid
Shah Kimin
Zaid Aswan
Naza Manas




 

Catat Komen

2 Ulasan

  1. Malam tadi astro ria tayang intro. Intro aje pun dah best.
    Tak sabar nak tengok 9 haribulan nanti di astro citra harap ingatlah time tu kadang-kadang lupa disebabkan busy dengan life huhuhuu...

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)