Advertisement

ads

KELUARGA BAHA DON MUSIM KE 2 FULL EPISOD

KELUARGA BAHA DON MUSIM KE 2 FULL EPISOD | SIRI komedi mafia Malaysia pertama, Keluarga Baha Don kini sudah memasuki musim kedua di platform penstriman Viu bermula 3 Disember lalu. 


Sekuel yang dinanti-nantikan akan memperlihatkan barisan pelakon yang membintangi siri asal ini membabitkan Jihan Muse, Mark Adam, Khir Rahman, Susan Lankester, Sharifah Aleysha, Melissa Campbell dan ramai lagi.

Lebih menarik, musim baharu ini turut memperlihatkan kemunculan pelakon baharu seperti Tony Eusoff, Amy Mastura, Azman Hassan dan Marsha Milan.


Sinopsis

Kehilangan Mat dan Jo membuatkan Mama Don dan Suzy risau. Mereka dapat rasakan Mat dan Jo sebenarnya telah di culik. Mereka cuba melaporkan pada polis tapi polis meminta mama dan Suzy menunggu sehingga 24 jam baru lah laporan boleh dibuat.

Mengikut rakaman CCTV jelas mereka melihat jo masuk ke dalam but  kereta dan kemudian dibawa ke satu kawasan hutan. Polis mengesyaki Boh Batani adalah dalang disebalik penculikan Jo dan Mat.Boh Batani seorang pengamal ilmu hitam.

Rupanya dalang disebalik penculikan itu adalah Papa Don sendiri yang disangka kan sudah mati. Selama ini hanya Ucu sahaja yang tahu Papa Don Masih hidup. 

Pelakon

Remy Ishak 

Susan Lankester

Khir Rahman

Jihan Muse

Melissa Campbell

Othman Hafsham

Sharifah Aleysha

Indi Nadarajah

Sabri Yunus

Junji Delfino

Allvin Wong

Douglas Wong

Nam Rom

Razak Ahmad

Mark Adam

Amy Mastura

Tony Eusoff

Kenji Sawahii

Othman Hafsham

Marsha Milan


Tonton Keluarga Baha Don Episod penuhKeluarga Baha Don episod 7

Catat Komen

1 Ulasan

sila tinggalkan komen anda...:)