Advertisement

ads

FOODPANDA PROMO CODE FOR DECEMBER 2020

FOODPANDA PROMO CODE FOR DECEMBER 2020 | Bulan December 2020 foodpanda menghargai setiap pelanggan mereka yang setia menggunakah perkhidmatan FoodPanda. Dengan berbagai promo code yang boleh korang gunakan ketika membuat pesanan menggunakan Foodpanda korang boleh jimat dari rm6 hingga rm8  dalam setiap pesanan.

Bagi yang ingin menggunakan promo code dan voucher, korang perlu masuk code yang korang mahu di ruangan "Do you have a voucher" pada aplikasi FoodPanda semasa membuat bayaran.

Berikut adalah FoodPanda Promo Code for December 2020.








Korang juga masih boleh menggunakan FoodPanda promo code JOY4U selepas jam 4 petang untuk dapatkan penjimatan rm6. Code promo yang ditawarkan adalah terhad. Konsepnya siapa cepat dia dapat. So korang jangan tunggu lagi. Kalau dah petang2 sikit nak masuk malam biasanya promo code dah habis. kena tunggu esok pulak la baru boleh guna promo code dan voucher ni.






Catat Komen

4 Ulasan

  1. tenkiu kak diana, sangat memerlukan heheh

    BalasPadam
  2. Foodpanda dah jadi tetamu kami hampir setiap hari. Anak bujang suka order makanan online. Kadang pagi sekali, petang sekali. Suka sangatlah dia guna Foodpanda. Suka sangatlah kalau dia tahu ada diskaun tu.

    BalasPadam
  3. banyakkk promo tapi sayangnya FP tak masuk kawasan saya..
    GF punnn delivery mahai. haihhh..

    BalasPadam
  4. Terima kasih banyak2 atas perkongsian memang hampir setiap hari guna FoodPanda ni

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)