Advertisement

ads

DENGAN 1 HURUF SAJA KESAN NYA SANGAT BESAR

DENGAN 1 HURUF SAJA KESAN NYA SANGAT BESAR | Selalu saya baca post-post yang ada kesalahan menaip atau pun typo , rasa terhibur sangat. Lagi-lagi bila dengan satu kesalahan typo tu terus mengubah ayat tersebut menjadi lucu. 

Di bawah ni adalah salah satu  typo yang bagi saya sangat lucu dan ada pengajaran nya untuk kita




Pada mulanya seller tu nak hantar barang pukul 2 petang. Tapi disebab kan typo 1 huruf saja pada perkataan Saya yang ditulais "Syg"  terus dia balas " saya otw sekarang"

Kelakarkan..??  Tapi sebalik  kisah ini pengajaran yang kita dapat ialah layan la orang lain dengan baik dengan panggilan yang menyenang kan. Benda kecik je tapi boleh mengubah mood orang lain tanpa kita sedar.

Macam saya sendiri suka orang panggil saya dengan lembut dan mesra. 

Tak payah la panggil sayang ke, manja ke, si cantik ke.. Cukup pangil saya 'intang payung' pun jadi la.hahahhaha.. Gurau je..


Catat Komen

9 Ulasan

  1. Hahahaha lepas ni jangan taip kontot=kontot hahahahaa...kena taip panjang, sayang hahahaha lawak pulak..

    BalasPadam
  2. Sayang tanpa sengaja...hehehehe.

    BalasPadam
  3. Typo typical student pada saya, "Assalamualaikum masam". :P

    BalasPadam
  4. Percuma dapat sayang ni. Ah. Kadang bila typo ni terus jadi bahan gurauan.

    BalasPadam
  5. hahaha.. kita salu baca whtsp yg typo syg ni tapi tak perasan plak terus seller tu nak dtg masa tu juga akibat pkataan syg tu, hahaha.

    p/s.. sy suka panggil org - sayang

    BalasPadam
  6. hahahah kelakor pulak ekk..terus on the way sekarang jugak..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)