Advertisement

ads

TELEFILEM PLEASE SUBSCRIBE CINTAKU ASTRO CITRA

TELEFILEM PLEASE SUBSCRIBE CINTAKU ASTRO CITRA | Astro Citra dan Citra HD menyiarkan dramaa Please Subscribe Cintaku yang dilakonkan oleh Jasmine Suraya dan Sufian Suhaimi. Drama ini ditayangkan pada 21 November 2020 dengan arahan Mark Lee dibawah syarikat penerbitan Jazzy Picture.Sinopsis Telefilem Please Subscribe Cintaku

Drama ini mengisahkan Hannah seorang personaliti media social yang popular dan mempunyai ramai pengikut. Setiap apa yang dilakukan setiap hari akan dimuat naik di laman Instagram nya. Kawan baiknya, Aliya sering menjadi tempat dia meluahkan perasaan dan berkongsi rasa sedih setiap kali mendapat komen buruk di sosial media. Dia menjadi risau kerana kekurangan content untuk dimuat naik di sosial media. 

Hannah dan Aliya memutuskan untuk membuat Live di kawasan berhantu.Mereka pun menuju ke sebuah kawasan rumah berhantu di Taman Mega Bayu.

>
Ketika sedang membuat rakaman Hannah dan Aliya telah menyaksikan satu kes pembunuhan dan ia merakam kejadian tersebut. Pembunuh yang menyedari mereka di rakam  mula menjejaki Hannah.

Fendi seorang lelaki yang sederhana dan baru putus cinta. Disebab kan tidak melakukan kerja dengan baik dia diberi cuti tanpa gaji dan memutuskan untuk pulang ke kampung. Fendi mempunyai kawan baik seorang anggota polis iaitu Fazli.

Demi melindungi Hannah dari pembunuh,Fazli menyuruh Fendi membawa Hannah pulang ke kampung.

Pelakon :  

Jasmine Suraya

Sufian Suhaimi

Alvin Wong

Fazreen Fazeera

Erry Putra

Fiza Thomas

Sherry Aljeffri


Tonton telefilem Please Subscribe Cintaku 

Catat Komen

3 Ulasan

  1. Gandingan pelakon nampak serasi, Jasmin n Sufian. Start suka Jasmine waktu dia berlakon dgn Fazura dulu.

    BalasPadam
  2. first time tengom pyna berlakon

    BalasPadam
  3. NANTI NK CUBA TONTON DRAMA NI

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)