Sunday, 25 August 2019

PENGHANTARAN BISKUT MAKMUR, KEK SARANG SEMUT , BROWNIES DAN CONGO BAR GUNA J&T

Hi semua..

Sebelum ni saya tak pernah cerita pasal jualan saya kat blog sebab saya tak buat penghantaran jauh2 guna pos.






Tapi sejak dah ada J&T dekat dengan rumah ni saya pun berani sikit la nak guna pos untuk siapa2 yang jauh dari rumah saya ni nak rasa biskut makmur,kek sarang semut , brownies dan congo bar.





Buat masa ni saya buka order untuk biskut makmur, kek sarang semut,brownies dan conho bar sahaja sebab benda² ni paling senang di hantar.

Mungkin akan datang saya akan buka order utyuk biskut brownies dan yang lain nya.



Pada siapa2 yang berminat nak beli kek sarang semut, brownies, congo bar dan biskut makmur boleh la pm saya atau contact saya di fb untuk tempahan.

Whatsapp: 012 597 7656 - diana

Bye.






No comments:

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();