Thursday, 22 August 2019

GARA-GARA ISU PERCERAIAN KONTRAK AHN JAE HYUN SEBAGAI DUTA MERBLISS DITAMATKAN

Hi semua..Panas betul isu perceraian pelakon Ahn Jae Hyun sampai macam-macam isu yang keluar. Yang pasti ramai yang tak suka dengan tindakan pelakon lelaki ni yang seolah-olah nampak tidak bertanggungjawab dan mempermain kan perasaan bekas isterinya , Ku Hye Sun.

Kisah rumahtangga bintang korea ini timbul sejak seminggu lalu apabila Ku Hye Sun mendedahkan bahawa hubungan rumahtangga nya dengan Ahn Jae Hyun bakal berakhir. Pendedahan tersebut nyata mengecewakan ramai peminat mereka.

Disebabkan isu tersebut ada syarikat yang menjalinkan kerjasama dengan Ahn Jae Hyun mula menamatkan kontrak dengan serta merta dengan alasan status dan imej Jae Hyun sekarang tidak sesuai dengan apa yang menjadi sasaran dan objektif  mereka.

Jenama kosmetik bertema perkahwinan MERBLISS telah mengumumkan bahawa mereka akan memadamkan semua iklan mereka yang menampilkan Ahn Jae Hyun. Ahn Jae Hyun telah menjadi model sokongan jenama selama dua tahun.Baca kenyataan penuh MERBLISS di bawah:

Halo, ini MERBLISS.

[Kami] juga tidak dapat menyembunyikan kejutan kami di kontroversi perceraian Ahn Jae Hyun dan pendedahan yang berlaku di media sosial. Mengenai ini, kami dengan sungguh-sungguh meminta maaf kepada pelanggan kami yang mempercayai jenama kami dan dibeli daripada kami.

Sebagai jenama dengan konsep perkahwinan, MERBLISS mengejar cinta dan kebahagiaan. Apabila kami mula-mula menandatangani dengan Ahn Jae Hyun dua tahun lalu, kami percaya imejnya sebagai seorang romantis yang baru berkahwin sesuai dengan arah tuju yang kami tekani. Selepas tamat tempoh kontrak kami, kami melanjutkan kontrak dan mengekalkan hubungan selama dua tahun.


Kami percaya bahawa isu terbaru yang membabitkan perceraian kontroversi Ahn Jae Hyun dan Ku Hye Sun sangat berbeza dengan apa yang kita jalani. Oleh itu, dari saat ini, kami akan menghentikan semua iklan dan semua kandungan berkaitan dengan Ahn Jae Hyun, dan iklan dan kandungan yang dimuat naik sebelum ini akan dipadam dsecara berperingkat.

Kami meminta para pelanggan kami memahami persefahaman mereka. Kami akan berusaha keras untuk menjadi MERBLISS yang lebih baik.

Terima kasih.1 comment:

  1. almaklum kontrak duta pakaian perkahwinan, tup2 cerai lak... mcm tak best lak kan itu la pslnya kot

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();