DAPATKAN CASHBACK DIMANA SAHAJA DENGAN SHOPBACK CASHBACK BUDDY

Hai..

Finally jumpa dah Wacom Tablet yang anak saya nak sangat ni. Beli di Lazada je. Tapi Yang best nya pembelian kali ni dapat cashback pula. Rahsia nya ialah membeli melalui ShopBack. Dapat cashback  4 % hingga lebih 10 %  kalau beli melalui ShopBack ni. Tambahan pulak sekarang ni  dah ada ShopBack Cashback Buddy yang lebih memudah kan kita kalau nak beli melalui ShopBack.



Ni lah dia Wacom yang saya order di lazada. Harganya RM229. Belum sampai lagi. Siap dapat cashbak sebanyak 11% .






Kalau dulu kita kena ke laman web ShopBack dulu dan kemudian baru ke portal beli belah yang kita nak. Kemudian pilih jenama barang atau mana-mana laman web yang kita nak beli barang. Buat bayaran dan anda akan dapat cashbank selepas 48 jam.

Tapi sekarang lagi mudah sejak saya guna ShopBack Cashback Buddy. Anda perlu dapatkan extension Browser ShopBack yang mempunyai fungsi lebih efektif untuk anda manfaatkan di setiap pembelian di mana-mana laman web.


SHOPBACK CASHBACK BUDDY

ShopBack Browser Extension ialah  penyemak imbas semua-dalam-satu yang membolehkan anda mengaktifkan cashback anda secara terus dari lebih 500 kedai online. Ianya juga akan terus menghubungkan anda dengan beribu-ribu kupon dan tawaran terbaik dalam satu klik sahaja.

Kadang-kadang malas nak guna vocher atau coupun sebab banyak sangat proses nya.Nak klik itu ini.. Tapi lepas saya pasang ShopBack extension ni urusan  beli belah jadi mudah sangat . Tak payah nak buka banyak-banyak website.

Malah Cashback Buddy membolehkan anda menemui kedai online baru dan sedia ada yang boleh  membantu anda menikmati penjimatan pada setiap pembelian anda

Selalunya bila kita membeli melalui online ni , nak cepat sangat sampai terlupa nak gunakan Shopback dan kupon voucher. Tapi dengan adanya Cashback Buddy  anda tak kan ada lagi masalah terlupa nak menggunakan Shopback apabila membeli belah dalam talian.

Anda boleh terus saja buka portal laman web yang anda nak membeli belah. Contohnya seperti Lazada, Air Asia, Lenovo, 11Street dan banyak lagi.



Caranya mudah saja. Anda cuma perlu Download Cashback Buddy  dan selepas siap download, ShopBack anda akan terletak  di sebelah kanan bahagian atas pelayar.

Setiap kali anda berada di laman web beli belah yang menawarkan Cashback melalui ShopBack, Logo S tersebut akan berkelip menandakan anda boleh menggunakan Shopback di portal beli belah tersebut.

Contohnya seperti gambar di bawah ni..

Anda nak beli sehelai baju atau jeans yang memang anda suka. Kemudian anda masuk ke laman web Zalora.com.my

Kemudian logo S di penjuru kanan akan berkelip dan akan keluar popup menunjuk kan berapa jumlah cashback yang akan anda terima nanti.


Anda klik pada "activate Up To 4% cashback "


Kemudian cashback 4.0% akan direkodkan dan disahkan selepas anda membuat pembelian.

Dah selesai..

Cashback akan masuk ke dalam akaun ShopBack anda selepas 48 jam.. Selepas 48 jam akan keluar pula status pada akaun anda yang mengatakan cashback anda sudah boleh di claim.. Anda boleh check akaun ShopBack anda dengan klik pada menu Cashback Details .

Kemudian boleh tukar cashback tersebut dengan wang tunai yang akan dimasuk kan terus ke akaun bank anda.

Memang cukup mudah dan tak melalui banyak proses.






Sebab tu saya pilih membeli belah melalui ShopBack. Lebih menguntungkan. Zaman kena jimat cermat ni memang berguna sangat cashback melalui ShopBack. Sangat rugi kalau korang tak menggunakan Shopback Cashback Buddy ni.

Anda boleh tonton video di bawah yang menerangkan lebih lanjut tentang ShopBack Cashback Buddy.




Tak lama je lagi 11.11 ada banyak sale ..kan?? So cepat-cepat download sekarang

Bye.

DAPATKAN CASHBACK DIMANA SAHAJA DENGAN SHOPBACK CASHBACK BUDDY DAPATKAN CASHBACK DIMANA SAHAJA DENGAN SHOPBACK CASHBACK BUDDY Reviewed by Diana Rashid on 13:11:00 Rating: 5

No comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.