TAHNIAH!! GAMBAR COMEL ANAK SHARNAAZ AHMAD DAN NOORNABILA

Tahniah untuk pelakon Sharnaaz Ahmad dan Isteri kerana baru saja menimang cahaya mata lelaki pertama mereka pada 30 Ogos 2018. Bayi yang hanya diberi gelaran BabyJ tu dilahirkan pada 9.01 minit pagi tadi.


Sharnaaz dalam satu post dia akaun instagram nya melahirkan rasa syukur pada Allah dan mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah mendoakan isterinya.

Dia juga turut mengucapkan terima kasih kepada isterinya Noornabila kerana melahirkan anaknya itu dan menganggap ianya sebagai hadiah hari lahirnya yang jatuh pada hari yang sama dengan tarikh kelahiran bayi pertama mereka.


Menurtut Sharnaaz  bayi dan isterinya dalam keadaan sihat
_________________________________

Comelnya anak diaorang ni..kan??hidung mancung tu nampak sangat dah, Maklum lah , ibu dan ayahnya pun bukan golongan hidung kemek-kemek..hahah..


Beruntung nya Sharnaaz sebab anak nya lahir pun pada tarikh yang sama dengan tarikh kelahiran nya. Nanti boleh la sambut harijadi sekali.


Semoga BabyJ membesar sebagai anak yang solleh dan sentiasa mengembirakan orang tuanya..

sekian.
TAHNIAH!! GAMBAR COMEL ANAK SHARNAAZ AHMAD DAN NOORNABILA TAHNIAH!! GAMBAR COMEL ANAK SHARNAAZ AHMAD DAN NOORNABILA Reviewed by Diana Rashid on 22:24:00 Rating: 5

1 comment:

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.