Breaking

Saturday, 12 May 2018

PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2018 YANG JIMATKAN KOS PERKAHWINAN

Hari bahagia sudah menjelang tiba tidak lama saja lagi. Sudah tentu  anda memerlukan jurugambar perkahwinan yang terbaik  untuk mengabadikan hari bersejarah anda.

Memilih jurugambar terbaik bukan lah mudah . Gambar dan video yang cantik menjadi tatapan dan kenangan  di kemudian hari..Bayangkan jika gambar yang diambil tidak seperti yang anda inginkan. Sudah tentu ianya merugikan anda sendiri.


The Orange Photography  menawarkan  jurugambar profesional  dan  juga pakej fotografi perkahwinan murah berkualiti dan terbaik .

Trend sekarang ni kalau nak pilih jurugambar perkahwinan macam nak pilih bakal pasangan tau. Kena betul-betul pilih yang bukan sahaja hasil kan gambar yang baik tapi juga yang mudah mesra dengan kita

Bayang kan kalau pilih jurugambar perkahwinan yang pendiam . Kita mesti rasa tak selesa.Sebab tu The Orange Photography adalah jurugambar perkahwinan yang patut anda pilih kerana mereka bukan sahaja berpengalaman 10 tahun dalam bidang photography malah mereka mempunyai team kerja terbaik.


Bekerja di dalam kumpulan menjadikan mereka  berjaya menghasilkan setiap gambar dan video dengan cantik , menarik dan berkualiti.

Gabungan idea dan persembahan menjadikan mereka sentiasa memberikan yang terbaik dalam setiap sesi fotografi.

Tidak perlu pemandangan dan majlis yang mewah serta meriah. Mereka menjadikan majlis anda kelihatan seperti apa yang anda mahukan. Hanya dengan kepakaran melakukan pengimejan dan editing agar majlis anda kelihatan lebih menyerlah di dalam gambar dan video.

Memang senang bila bekerja didalam kumpulan.Ada banyak idea yang boleh di kongsi dan digunakan. Tambahan pula setiap team mate tahu tanggungjawab masing-masing dan sentiasa memberi sokongan pada satu sama lain.

HARGA PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN


Selain daripada itu apa yang paling penting sekali ialah harga pakej fotografi perkahwinan yang di tawarkan . Pakej fotografi murah sentiasa menjadi pilihan bakal pengantin kerana ianya jimatkan kos perkahwinan.

Harga Pakej untuk 2 Event Photo RM2,000.00
- 2 Event Coverage (Nikah & Sanding)
- Custom Album 10X12
- Exclusive Frame 16 X 24
- FREE Outdoor
- FREE Edited Photo
- FREE Box & Bag

Selain dari pakej di atas , terdapat juga beberapa pakej lain yang sesuai mengikut kesesuaian majlis dan bajet anda. Anda boleh berbincang dengan mereka untuk menentukan pakej mana yang patut anda pilih.




GAMBAR PAKEJ FOTOGRAFI PERKAHWINAN

Gambar-gambar yang dihasilkan oleh The Orange Photography cukup cantik dan mereka pandai menentukan pose yang menarik untuk digayakan oleh pengantin. 

Gambar pakej fotografi perkahwinan ini bukan sahaja menampak kan keserasian pada pasangan pengantin malah ianya cukup sesuai dengan pemandangan dan suasana yang di pilih.


Tidak kira majlis anda berlangsung di waktu siang atau malam mereka mampu mengubah suasana di dalam gambar dan video majlis perkahwinan anda.

Bayangkan, setiap gambar yang terhasil  menjadi memori manis. Bukan sekadar mengambil Photo, malah susana kelihatan hidup dan anda tak ubah seperti Romeo dan Juliet.





TESTIMONI DAN REVIEW POSITIF DARI PELANGGAN


Dengan kerja berpasukan yang baik, pakej gambar  kahwin  murah dan hasil kerja yang berkualiti, mereka sering menerima feedback positif dari pelanggan yang pernah menerima khidmat mereka.

Banyak testimoni dan review positif dari pelanggan yang boleh anda lihat di laman facebook mereka.



Bagi yang berminat dan ingin mendapatkan pakej fotografi perkahwinan boleh lah terus  menghubungi The Orange Photography di :


Tel : 017-296 2141 / 017-211 6634
Email : photography_orange@yahoo.com
Facebook : Orange Fotography 
Alamat : T3-1D, Tingkat 1, Kompleks Amaniah, 68100 Batu Caves, Selangor



Contest Seo: pakej Fotografi perkahwinan ini  dianjurkan oleh blog Coretananuar.com. 

Pakej Fotografi Perkahwinan

Contest ini turut disertai oleh Blog :

  1. http://www.ajumohit.com
  2. http://sobrimansor.net
  3. https://mrhanafi.com
  4. http://modernmumthingy.com
  5. https://www.nurzariniismail.com
  6. https://www.dianarashid.com
  7. http://onlajer.com
  8. http://www.pokucu.com
  9. http://www.iuzira.com
  10. http://www.mommyfiqa.com
  11. http://ohduit.com
  12. https://adna2029.blogspot.my
  13.  http://www.sensasi2020.com
  14. http://nozi-mirrah.blogspot.my
  15. https://messarah.blogspot.com
  16. http://topseofriendly.blogspot.com
  17. http://www.ciktom.com



4 comments:

  1. Selamat bercontest untuk kali ini.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersaing dalam cabaran SEO... Good Luck!!

    ReplyDelete
  3. Pakej yang menarik dengan bajet yang mampu bayar mudah mendapat tempat di hati bakal pengantin.

    ReplyDelete
  4. Antara servis fotografi yang menawarkan pakej yang menarik dan hasil foto yang best. Oh, ya semoga berjaya dengan kontest :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox