CLOVER DRY SYAMPOO - INI SEBAB KENAPA KITA PERLU GUNA DRY SYAMPOO ( SYAMPU TANPA BILAS )

Hi semua..


Satu masalah yang paling kerap dialami oleh orang perempuan ialah tak sempat cuci rambut .Bukan senang tau nak bangun pagi-pagi  untuk cuci rambut, lepas tu nak keringkan rambut pun ambil masa lama juga. Buat nya pagi tu terbangun lewat, macam mana pulak?

Ini penyelesaiaan atau trick la yang saya boleh kongsi dengan korang kalau tak sempat nak cuci rambut. Guna je Syampu Tanpa Bilas , Clover.  

Nak tahu tak apa itu syampu tanpa bilas?Syampu ni adalah penemuan baru yang bukan saja menjimat masa kita malah  syampu ni juga akan buat rambut korang bersih dan kelihatan macam baru di cuci. Yang uniknya syampu Clover digunakan tanpa perlu di bilas menggunakan air.

Clover dry syampoo ni dalam bentuk serbuk .. Ianya mampu  menyerap lebihan minyak dan kotoran serta mengharum kan rambut kita. Tak payah guna air pun rambut jadi wangi macam baru di cuci.

Pernah tak bila korang kat tempat kerja tiba-tiba kepala rasa tak selesa, berpeluh dan masa tu korang rasa nak je garu-garu kepala korang.? Lepas tu masuk tandas terus buka tudung . baru teringat pagi tadi tak sempat nak cuci rambut... habis tak kan kat situ juga korang nak syampu rambut korang, basuh bersih-bersih dengan air dan akhirnya kat mana nak keringkan rambut tu???hahahah..

Sama la juga dengan yang free hair.. Rasa rimas je sebab buat kerja kat luar. Kena panas , kulit kepala pun berpeluh, dengan bau masam nya.. Lepas tu bau asap rokok , bau asap kenderaan ..rimas kot. Masa ni lah Syampu tanpa bilas sangat berguna untuk korang. Syampu tak payah pakai air tau.


Bagi saya syampu ni memang patut ada pada setiap wanita..


Bukan saja orang perempuan, lelaki pun boleh menggunakan syampu Clover ni. Lagi-lagi yang naik motor tu.Berkuap kepala dalam helmet. Sampai tempat kerja , terus guna Syampu Tanpa Bilas. Orang dekat dengan kita pun rasa selesa..Kita pun rasa yakin.

Syampu ni benda wajib kalau korang pergi travel.Senang nak dibawa dan digunakan. sembur atau tuang kan saja pada rambut. kalau rambut korang jenis berminyak, biasanya rambut akan nampak nipis..Kan?? Lepas guna syampu Clover , rambut akan terbentuk semula sebab serbuk syampu ni menyerap minyak pada rambut korang.

Jadi nampak la rambut korang tu lembut dan beralun cantik.

Kanak-kanak pun boleh guna Syampu tanpa bilas. Budak-budak sekolah sekarang ni lepas je keluar sekolah pagi terus masuk kelas KAFA pulak.Ingat sempat ke diaorang nak balik mandi ? Kat sekolah tu bukan ada tempat untuk mandi pun.Jadi bagi je anak bawak syampu tanpa bilas ni untuk kegunaan dia sebelum ke kelas KAFA. Tak la kita risau anak kita bau busuk masam..kan?

Yang sekolah menengah tu pun kalau lepas sekolah kena stay sampai petang sebab ada study group , mesti mereka sangat-sangat memerluka syampu tanpa bilas . Senang kata tak kira kanak-kanak sampai la yang tua memang sesuai menggunakan syampu tanpa Bilas , Clover .

Tak de lagi sebab kenapa rambut kita berbau , kusam dan berminyak sebab syampu Clover mengatasinya dalam sekelip mata saja..


Yang paling best sekali lepas guna syampu  ni korang nak lewat-lewatkan cuci rambut pun tak pe..Tak de masalah lagi. Mana lah tahu kalau lepas guna syampu ni , korang ada banyak lagi urusan yang buatkan korang masih tak sempat nak cuci rambut.Boleh je korang lewatkan sikit .

Faham sangat bila sibuk dengan kerja, dengan anak-anak ni memang tak sempat nak lebih kan diri sendiri.Nak berlama-lama dalam bilik air pun tak senang..kan?Bila hari cuti baru lah dapat memanja kan diri dari hujung rambut sampai hujung kaki.

Tapi tu bukan alasan lagi ..Kita berhak untuk  nampak segar dan selesa sepanjang hari. Syampu khas untuk orang yang sibuk dan tak sempat nak cuci rambut setiap hari  ni tidak mempunyai bahan yang merbahaya.Sebab tu lah boleh digunakan setiap lapisan usia.



Korang nak jadi yang pertama menggunakan syampu tanpa bilas ni ??Cepat-cepat dapatkan sekarang dengan menghubungi no di bawah ni.Atau lawat laman facebook Clover.

Facebook page: Clover Hair Beauty 

InstagramClover_hairbeauty

Whatsapp0134712630

Sekian

CLOVER DRY SYAMPOO - INI SEBAB KENAPA KITA PERLU GUNA DRY SYAMPOO ( SYAMPU TANPA BILAS ) CLOVER DRY SYAMPOO - INI SEBAB KENAPA KITA PERLU GUNA DRY SYAMPOO ( SYAMPU TANPA BILAS ) Reviewed by Diana Rashid on 00:30:00 Rating: 5

9 comments:

  1. wahh menarik nihh..kalau travel; senang bawak camtu..hihi

    ReplyDelete
  2. I use dry shampoo too especially when i travel, sometimes need to refresh the hair. I will check out this brand.

    ReplyDelete
  3. Nampak menarik sangat je. Klau guna sebab dah emergncy ok je la kan. Jgn kes mlas nk cuci rambut dok guna ni je. Haha

    ReplyDelete
  4. Menariknya. First time dengar tentang shampoo tanpa bilas ni. Rasanya ramai yang perlu ada Clover Dry shampoo ni. Membantu di masa-masa ‘kecederaan’ gitu. Hihihi.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar shampoo tanpa bilas ni, macam best je senang kalau tak sempat basuh rambut pakai shampoo ni dah cukup

    ReplyDelete
  6. Menarik jugak syampu ni sbb tak perlu nak bilas.. Boleh bawak lah kat tempat kerja.. Mcm zaza pun mmg kdg2 kepala ni gatal2.. So mmg tak selesa..

    ReplyDelete
  7. Menarik sangat Clover nih. Pertama kali dengar dan tahu ada syampu jenis serbuk. Memang rare dan produk yang akan dapat sambutan luar biasa. Sebab lain daripada yang lain

    ReplyDelete
  8. pertama kali nampak shampoo tanpa bilas air. Dia menyerap terus dalam rambut ke macam mana. Nampak menarik pulak shampoo ni..hahaha..yela kategori malas tu kita jugala..hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.