Breaking

Thursday, 8 March 2018

FATTAH DAN FAZURA JEMPUT PEMINAT KE MAJLIS PERSANDINGAN

Belum habis lagi peminat-peminat terbuai dengan gambar-gambar cantik Fazura di majlis persandingan nya yang berlansung di Mandarin Oriental Kuala Lumpur baru -baru ini , Fatah dan Fazura kali ini membuat kejutan menghargai peminat-peminat dengan menjemput semua peminat datang ke majlis persandingan mereka .

3X BIG Points Bila Korang Book Tiket Flight Dan Hotel Dengan AirAsiaGO! Khas Mac Ni Je Tau!





Pada sesiapa yang berkelapangan dan memang nak berjumpa dengan pasangan sama cantik dan sepadan ni boleh la menghadiri majlis persandingan pasangan ini yang akan berlangsung di  Royal Palace.

"Kami mengundang seramai 5,000 peminat untuk sama-sama memeriahkan majlis resepsi kali ini. Acara akan berlangsung pada sebelah siang dan dibahagikan kepada dua sesi bagi memudahkan semua pihak.

Kami juga akan cuba sedaya upaya memuaskan hati peminat yang hadir. Memang menjadi hasrat kami untuk berkongsi kegembiraan bersama mereka yang tidak pernah jemu menyokong kerjaya seni saya dan isteri, selama ini." 



Fazura memuat naik gambar kad jemputan dilaman istagram nya dengan caption

 '....Dengan penuh keikhlasan dan rasa kasih sayang.. Dijemput hadir ke Majlis Persandingan kami. InsyaAllah. Lots of Love  🌹 ..:"








Majlis akan berlangsung pada 11 March 2018 jam 2 petang hingga 4 Petang,.

Mesti peminat dah tak sabar nak ke majlis persandingan pasangan popular ni .Tertanya2 macam mana baju persandingan mereka nanti..

sekian..













6 comments:

  1. Nt 11 mac mesti viral gambar diorang... hehe

    ReplyDelete
  2. sy nk g tp tu laa hari yg sm ada kt kg waaaaaaa

    ReplyDelete
  3. DPT JEMPUTAN TU ELOKLH HADIR

    ReplyDelete
  4. wah..mesti yang datang tu lebih dari 5k kan...

    ReplyDelete
  5. Wah meriahnya ye kan ,mesti ramai yang datang kan.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox