Breaking

Wednesday, 21 February 2018

12 GAMBAR MASAKAN DARI INSTGRAM SAYA



Jom kita tengok gambar-gambar masakan saya.Selalunya post dekat instagram je. Tapi hari ni nak kongsikan juga dengan pembaca blog saya.

Bagi yang nak follow saya di instagram boleh la follow lepas ni ok..

Sejak saya  diet untuk kuruskan badan ni dah jarang2 sikit memasak.Anak-anak saya bukan kaki makan jadi bila nak masak tu kena pastikan ada orang nak makan.Kalau tidak kena sedekah kat jiran-jiran je la.

Ada sebahagian dari gambar-gambar ni saya dah kongsikan di blog beserta dengan resepinya sekali.














Nampak sedap-sedap je semua ni..kan?? malaysia memang kaya dengan berbagai jenis masakan yang sedap dan unik.Sebab kat negara kita ni ada berbagai kaum, bangsa dan agama jadi tak hairan la kita boleh jumpa macam-macam masakan kat negara kita ni..

Jangan tak tahu ramai lagi rakyat Malaysia ni yang tak kenal sesetengah masakan yang memang berasal dari Malaysia ni tau..

Agaknya sebab tu ramai orang Malaysia yang susah nak turunkan berat badan.salah seorang nya dah tentu lah saya sendiri..heheheh


sekian..

7 comments:

  1. amboiii...terliuq tengok gambar2 tu...

    ReplyDelete
  2. PANDAI DIANA MMASAK SEDAP SEMUANYA

    ReplyDelete
  3. tengok je da nampak kelazatan di situ :)

    ReplyDelete
  4. dugaan makanan sedap is atas bawah kiri kanan ;-)

    ReplyDelete
  5. tetiba je rasa lapar sgt perut nih....

    ReplyDelete
  6. Azam turunkan berat badan masih sedang dikejar. bila tengok makanan, Ros jadi lemah. Haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox