Advertisement

ads

JANA PENDAPATAN DENGAN AFFILIATE CARI JODOH DI WEBSITE BAITULJANNAH

Assalamualaikum... JANA PENDAPATAN DENGAN AFFILIATE CARI JODOH DI WEBSITE BAITULJANNAH Hari ni saya baru berkesempatan nak cerita tentang website Baituljannah iaitu Website mencari jodoh yang sekarang ni sedang hangat di perkatakan.Bukan saya yang nak cari jodoh tapi saya ada peluang untuk jana pendapatan melalui program affiliate Bailtuljannah.Saya akan ceritakan serba sedikit mengenai Laman web Baituljannah dalam post ini.

Website Baituljannah ialah satu laman web mencari jodoh yang patuh syariah.Website ini telah berjaya mengumpul lebih dari 100 ribu pencari jodoh diseluruh negara. Mereka yang ingin menyertai Baituljannah perlulah mendaftar  dan melalui beberapa tapisan agar senarai calon adalah dikalangan mereka yang berkualiti dan boleh dipercayai.

Selain dari menyediakan khidmat mencari jodoh anda juga berpeluang menjana pendapatan dengan menyertai program affiliate . Program affiliate ini terbahagi kepada dua iatu sebagai ejen affiliate dan  sebagai ejen mencari calon jodoh,

Daftar Untuk Rekrut Ejen Affiliate


Untuk mendaftar sebagai ejen affiliate  anda  perlu mendaftar di  https://baituljannah.co/affiliate/daftardisini sebagai ejen  dan selepas akaun anda disahkan anda boleh terus log in ke akaun affiliate anda.

kemudian klik pada menu di sebelah kiri anda.

Anda boleh mendapatkan  ID anda di bahagian "URL ID Anda"  tersebut.Contoh URL ID adalah seperti dalam gambar di bawah.Gunakan URL ID Untuk Rekrut Ejen Affiliate  untuk mendapatkan ahli affiliate  yang berminat menjana income  di Baituljannah. Share URL link tersebut di facebook, twitter, whatsapp atau jika anda seorang blogger anda boleh menggunakan medium tersebut untuk mempromosikan link affiliate anda.

Anda akan dibayar untuk setiap pendaftaran ajen affiliate yang mendaftar mengunakan URL ID anda.Anda boleh menebus pada bila-bila masa sahaja asalkan anda mempunyai nilai komisen minimum sekurang-kurangnya RM50.00 untuk membolehkan anda menebus komisen tersebut ke akaun bank anda.

Daftar untuk Rekrut Calon Cari Jodoh


Selain anda dibayar komisyen untuk mendapatkan ejen affiliate anda juga dibayar jika anda mendapatkan calon-calon pencari jodoh di Baituljannah dengan merekrut calon cari jodoh.

Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan mendaftar di sini https://baituljannah.co/jodoh/daftardisini dan kemudian promosikan URL ID anda di mana-mana sahaja sama sepeti anda mencari ejen affiliate yang saya terangkan diatas.

Rujuk chart di bawah untuk lebih faham tentang program affiliate cari jodoh Baituljannah :
Yang lebih menarik lagi ada Tawaran Hadiah Reward Lumayan Program Affiliate Baituljannah untuk mereka yang berjaya mencapai rekrut sebanyak 5,500 orang pendaftaran calon cari jodoh yang telah lulus profail dan disahkan nombor telefon.

Tawaran khas ini Kemudian anda boleh memilih mana-mana hadiah menarik yang ditawarkan.Senarai hadiah ganjaran adalah seperti berikut:-

- iPhone 8 atau iPhone 8 Plus 256GB x 6
-Macbook Air 13’ x 6
-Panasonic Mirrorless Camera DMC-G85 & Lens 14-42mm x 3
Jadi anda perlu cepat-cepat mendaftar sebagai ejen affiliate dan mula mempromosikan URL ID anda,. Jika anda seorang blogger akaun Affiliate anda juga akan dinaik taraf dan semakin tinggi pakej yang anda berjaya capai semakin lumayan komisyen yang dibayar kepada anda.Tapi ianya terhad untuk 100 orang blogger sahaja.

sekian..

Catat Komen

2 Ulasan

  1. best tu esp bla ditawarkan hadiah ganjaran yg mmg jd idaman ramai ;-)

    BalasPadam
  2. disamping dapat komisyen, dapat pahal sebab dorong orang 'bina masjid' HEHE

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)