Advertisement

ads

GUARDAY SOS FALL DETECTION DEVICE - PENGGERA KECEMASAN UNTUK MELINDUNGI ORANG TERSAYANG

Assalamualaikum...



GUARDAY SOS FALL DETECTION DEVICE  - PENGGERA KECEMASAN UNTUK MELINDUNGI ORANG TERSAYANG  Korang mesti dah baca post saya tentang website Ielder.my.bukan??Kali ni saya nak berkongsi satu produk yang sangat bagus untuk korang yang sibuk bekerja tapi dalam masa yang sama tak nak risau dengan keadaan ibu atau bapa di rumah

Memang agak risau juga bila kita tinggalkan ibu bapa kita dirumah walaupun dengan penjagaan dari pembantu rumah atau pengasuh yang kita bayar.


Guarday SOS Fall Detection Device ni adalah peranti pengesan kejatuhan atau bahaya yang boleh dipegang atau sangkut di leher .Bila dia dalam kesusahan , kesakitan atau dalam bahaya dia akan menekan peranti  tersebut.

Jadi kita di tempat kerja akan dapat pesanan melalui telefon bimbit kita bila orang tua kita menekan Guarday SOS Fall Detection Device ni..

Menarik kan??Saya akan menceritakan tentang produk ni dengan lebih lanjut lagi dalam post ini..



Guarday SOS Fall Detection Device

 Fall Detection Device ni kecil je .Ianya hanya berukuran  61mm x 42mm x 16mm . mudah digengam dan tak berat. Sesuai kalau digantung di leher . Beratnya hanya 35g.

Bukan saja boleh digunakan oleh orang-orang tua malah untuk kanak-kanak pun boleh.

Contohnya kalau kita risau anak kita dalam bahaya di mana2 kita bagi je dia guna peranti ni.

Untuk penggunaan nya yang lebih jelas korang boleh tonton video di bawah ni..




Jika orang yang memakai peranti ini didalam bahaya atau berasa tidak sihat/terjatuh dan memerlukan bantuan tekan SOS selama 3 saat.

Kemudian kita akan mendapat sms di telefon pintar kita disertakan dengan link location peranti tersebut .

Kita juga akan terus disambungkan ke peranti ni dan bercakap terus macam guna phone.

Fall Detection/ Auto Fall Alert

Kalau peranti ni jatuh, dan kemudian tiada gerakan selama 10 saat  peranti ni juga  akan mengesan dan menghantar pesanan melalui sms kita di tempat kerja atau dimana saja.

Bateri peranti ni juga boleh tahan selama 15 hari.So tak payah risau kalau nak tinggal mak ayah tu lama. Mana lah tahu kalau kena  out station 3- 4 hari..Tak jadi masalah .

kalau mak ayah nak mandi pun tak payah buka.pakai je.Tak kan rosak kalau kena air.

Selain boleh disangkut dileher boleh juga sangkut pada beg, atau tali pinggang.Jangan letak dalam poket .

Mudah saja penggunaan nya.kan??

Jadi memang bagus sangat produk ni untuk keselamatan keluarga kita.Sangat sesuai untuk kegunaan warga tua, kanak-kanak dan OKU.





 Kalau korang nak dapatkannya boleh klik di sini.   Guarday SOS Fall Detection Device  .Disini lengkap penerangan tentang penggunaan peranti ni dan cara mengaktifkan nya.

Boleh contact no ni untuk pertanyaan: Telephone: +6012-2288 472

Sekian..



Catat Komen

5 Ulasan

  1. Selamat hari isnin sis Diana

    Semoga urusan kita minggu ni Allah permudahkan semuanya

    Amin

    BalasPadam
  2. bagus juga benda ni..xd la besar sgt

    BalasPadam
  3. Bagus Ada ni jadinya confident sikit nak tinggalkan anak atau org tua Di rumah kan

    BalasPadam
  4. Wahh..... semakin bagus teknologi sekarang ni...Sedia maklum anak anak semakin sebok, tapi pada masa yang sama boleh bagi perhatian pada ibu bapa yg dah tua

    BalasPadam
  5. Salam singgah. Awak dijemput join GA saya! Banyak hadiah nak bagi ni ;)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)