Breaking

Friday, 8 September 2017

NABIL AHMAD DIKECAM GARA-GARA GAMBAR "BERJEMUR"

Assalamualaikum...



Tak lama je lagi bakal bersiaran rancangan kegemaran anak-anak kita iaitu Ceria I-star.

Anak saya pun suka betul rancangan ni.Masa musim pertama dulu episod ulangan pun dia tengok. Pengacara untuk rancangan ni masih lagi dikekalkan iaitu Ustaz Yeop dan juga Nabil Ahmad.

Nampak juga ada muka baru untuk team Ceria I-Star kali ni.Harap2 rancangan ni lebih menarik dan kurang kan sikit air mata macam musim lepas..

hahahah..Nama pun ceria..kena lah lebih ceria rancangan nya..kan??


Ok..Habis dah cerita tentang Ceria I-Star saya nak cerita tentang nabil pulak.

Saya tengok semalam dia ada la kongsikan gambar "berjemur" untuk sesi Fotografi.


Bila baca caption saya tak nampak apa-apa pun.

Tapi bila baca comment baru la tahu rupanya caption tersebut seolah-oleh menyindir sorang pelakon yang baru-baru ni kecoh kisahnya yang tak boleh berjemur.

Apa lagi..memang kena serang lah dengan peminat-peminat fanatik pelakon yang tak boleh berjemur tu.Sampaikan membabitkan isteri Nabil Ahmad.





Perrgghhh!seram2 komen diaorang ni.Tapi nasib la Nabil Oi..Dah kau berani sindir orang terima je lah sindiran orang lain pulak.

Cuma nya saya pun tak berapa gemar dengan comment mereka yang secara terbuka tentang isteri Nabil ni.Sebab ianya melibatkan maruah orang lain.

Lagi pun setakat caption berjemur tu benda kecil je la pada saya..


Fattah pun mesti ketawa je baca caption Nabil tu..kan??Nabil ni kan kuat mengusik.

Awak semua pulak sebagai peminat tak payah la "berusaha" sangat .hahah.nama pun benda hiburan..Kita gelak ketawa je sudah la.Buat apa nak menyentuh peribadi orang lain..kan??

ok bye..


sekian...







5 comments:

  1. Zaman sekarang, takleh terusik sikit kan.

    ReplyDelete
  2. Semua pakaian putih. Nampak amat lawak sekali.

    trade show design

    ReplyDelete
  3. Kalau tak suka di kritik. Jauhi populariti

    ada likers ada haters

    macam tu lah hidup kan diana

    ReplyDelete
  4. Cakap psala artis ni sampai ke sudah tak habis. Makan tersedak pun boleh masuk media

    Haha

    ReplyDelete
  5. kadang2 peminat ni yg lebih2 lak...
    udah nabil mmg gitu perangainya... pastu dh si pattah tu naper ngegada sgt tulis gitu'

    udah kene usik netizen lak yg lebih2... tak paham lah, entah2 nabil ngn si fattah ni sama2 retis pun tak amik pusing tp nya peminat yg lebiht2

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox