Breaking

Saturday, 6 May 2017

GAMBAR KEKASIH DZAWIN MAHARAJALAWAK MEGA

Assalamualaikum...Sejak semalam lagi ramai yang mula bercakap tentang pemenang tempat ketiga Maharaja Lawak Mega 2017 , Dzawin Nur Ikram .Peserta dari Indonesia ini bukan saja diminati ramai kerana lawak nya yang berunsurkan islamik malah kerana karektor nya yang mudah didekati dan suka tersenyum.


Sebelum ni Dzawin pernah meberitahu yang dia ingin membawa ibunya menunaikan haji di Mekah dan nampaknya niat nya bakal termakbul dengan kemenangan tempat ke 3 Maharajalawak mega yang membawa pulang rm150 000.

Nampak nya Dzawin bukan setakat boleh bawa ibunya ke Mekah malah kalau nak kahwin pun dah boleh sangat.Lagipun dia sendiri dah ada insan istimewa dalam hatinya.Gambar gadis cantik yang dikenali sebagai Ratih Puteri ini kerap kali dimuat naik oleh Dzawin di laman instagram miliknya.

Gadis cantik ini juga turut mengakui Dzawin adalah orang di tempat ketiga yang berada dihati nya..Aloo..comel sangat..kan??


Nampaknya kekasih Dzawin pun boleh tahan kelakar orang nya..kan??Semoga Dzawin dapat mengekalkan imej nya yang cukup disenangi oleh peminat2 nya di Malaysia ni.lepas ni Malaysia dah jadi rumah kedua la untuk Dzawin memandangkan dia semakin dikenali ramai .

Sebelum ni Kumpulan Saywo dari Indonesia juga memasuki pertandingan Maharajalawak mega dan mereka banyak menerima undangan persembahan tv di Malaysia malah ada yang telah membintangi filem tempatan.Harap-harap murah reezeki Dzawin di sini selepas ini.

sekian..

2 comments:

  1. Tahniah buat Dzawin.. Lawak dia memang mantap dan Ohsem..

    ReplyDelete
  2. Senyum dengan ilmu..ketawa dengan pengajaran..bukan lawak kosong..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox