Advertisement

ads

GAMBAR DETIK-DETIK TERAKHIR SEEKOR ANJING INI SANGAT MENYENTUH HATI...

Assalamualaikum..

Sedih dan sebak pulak rasanya bila saya tengok gambar-gambar seekor anjing yang hayatnya terpaksa diakhiri akibat penderitaan yang dialami oleh anjing tersebut .Hannah mempunyai penyakit sawan  yang dideritainya sejak bertahun lama.Walaupun berbagai ubatan dan rawatan diberikan keadaan Hannah bertambah teruk dan sering mengalami sawan hingga diberikan ubat untuk pinggul siku dan buah pinggan nya.Namun keadaan nya bertambah teruk hingga kerap  kali terjatuh ketika menuruni tangga. Dengan keadaan Hannah itu menyebabkan pemiliknya tidak sanggup untuk melihat penderitaan hannah berterusan dan mengambil keputusan untuk menamatkan riwayat anjing malang ini..

Untuk hari terakhir Hannah diberikan layanan yang baik sebagai kenangan untuk pemiliknya yang sangat menyayangi Hannah...Gambar-gambar yang menyentuh hati ini bukan saja menceritakan tentang hari terakhir hannah malah tergambar juga perasaan sebenar pemiliknya..
Sedihnya... :( 

Berakhir sudah penderitaan Hannah...


sekian...

Sumber;Boredpanda.com

Catat Komen

4 Ulasan

  1. Kalau biar hidup tak boleh ek.....Nampak mcm sihatkan....biar ajelah sampai dia mati sendirikan. Tapi tulah bila dah bela, dah sayang, time terpaksa berpisah cengginilah yg tak sanggup tu

    BalasPadam
  2. rasa kehilangan sangat2...

    BalasPadam
  3. ini yang tak syok kan? kita dah sayang betul2 haiwan tu, tiba-tiba kena bunuh dia..hmm..saya pernah juga, kucing..jaga dari anak kecil, sampai la besar, lepas tu sy nikah n dapat anak..dah tak boleh bela, terus sy lepaskan dia dekat kawasan yang tak mungkin dia boleh balik, memang syg betul dekat kucing tu..hmm..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)