Advertisement

ads

PERKARA-PERKARA INDAH YANG TERJADI PADA WANITA KETIKA HAMIL




PERKARA-PERKARA  INDAH YANG TERJADI PADA WANITA KETIKA HAMIL |  Walaupun menjadi seorang ibu ni dalah satu impian ramai wanita namun ada juga yang sangat takut nak melalui peringkat2 semasa kehamilan.



Ada yang merasakan mengandung akan membataskan segala aktiviti harian dan ianya membuatkan ada segelintir wanita rela hidup bersendirian tanpa suami dan anak2.tapi bukan semua macam tu tau..Ada yang sepanjang kehamilan merasakan setiap peringkat kehamilan sebagi satu pengalaman berharga dan menyeronok kan..

Jom tengok apa perkara2 yang wanita rasakan indah dan menyeronok kan  sepanjang kehamilan..








 seronok..kan??haih..rindu pulak rasa nak mengandung..hehehe..

sekian..

Catat Komen

7 Ulasan

  1. tapi ckp jujur la hakak ni dik...4 bulan pertama ada la sgt2 x indah...hakak mabuk ketum tahap dewa dewi dik oiii...dah cam sakai duk rumah dengan rupe x terurus bagai....hahaha...tapi pastu tu kire ok gak ar...part makan2 tanpa rase bersalah tu part paling win

    BalasPadam
  2. moga satu ari nnti yui dpt merasa moment ni =)

    aameen

    BalasPadam
  3. Memanglah indah kalau dikenang tapi la ni memang takda fantasi lagi nak 'being pregnant', Diana ^_^

    BalasPadam
  4. kalau saya sudah jelas tidak bakal dapat moment ini karena saya pria :D

    BalasPadam
  5. kalau rindu moment tu...mengandung la lagi


    anak adalah rezeki untuk dunia dan akhirat

    BalasPadam
  6. Teringat pulak waktu hamil. Rinduuuu

    BalasPadam
  7. Kak Sue kalau pregnant mesti mabuk terok. Last sekali yang bongsu tu sampai muntah hijau lah.. Nasib bila bab bersalin dan sakit bersalin mudah, tak ambik masa yang lama pun. Tapi itulah yang dirindukan..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)