Advertisement

ads

USTAZ LANGGAN PELACUR DIBULAN PUASA - SIAPA ZARA?

Assalamualaikum...



Dulu saya pernah tulis tentang wanita ni..
dia bergiat aktif mencari pelanggan di facebook.
Lelaki2 yang berurusan dengan dia pun tak segan silu
tinggalkan komen di laman facebook wanita ni
dengan niat nak dapat khidmat seks dari wanita yang hanya dikenali sebagai Zara.
kalau tahu facebook dia pergi la check ..
entah2 suami awak,jiran awak,teman lelaki awak
pun adalah salah seorang "peminat" dia...


Kalau betul la seperti apa yang didakwa,
ianya memang sesuatu yang amat memalukan dan menjatuhkan
imej  seorang yang bergelar ustaz.
Apatah lagi dibulan yang mulia ni tergamak mereka melakukan perkara yang terkutuk .
update:kabarnya dato yang bergelar ustaz tu dah buat laporan polis
sebab fitnah yang dibuat oleh Zara ni..tak tahu betul ke tidak..
melacur pun dia sanggup apa lagi setakat fitnah..kan?

Nak tahu siapa Zara ni??
Khabarnya dulu dia pernah berniaga
menjual sabun keluaran nya sendiri.
Tapi mungkin kurang mendapat sambutan dia
dah tak jual lagi sabun kecantikan tu..


Sebenarnya nama sebenarnya ialah Aruni Asyikin binti Ramli.
dan dia dikatakan salah seorang penjawat awam.
tak pasti pulak adakah sekarang dia 
masih memegang jawatan seperti yang tertera di bawah.






 Entry saya ni bukan lah nak memalukan dia..
dia sendiri berani mendedahkan diri dia  dengan
menyebarkan gambar2 nya di laman sosial ni
dengan niat nak mencari pel;anggan..
Saya harap kita masing2 berhati2 ..

Bukan sorang dua yang dah nasihat kan dia..
tapi semuanya tak diterima..
dia bagi alasan orang nasihat kasar la,tak hormat dia la..
sedangkan ada juga yang nasihatkan dia dengan lemah lembut.
Tapi kalau dah niat nak berubah pun tak de
cakap apa pun memang tak diterima..

sama2 lah kita doakan semoga dia diberi petunjuk
dan harap ada tindakan diatas page haram dia tu..
tak tahu kenapa langsung tak de tindakan..

>>>...5 smartphone ni percuma tau..

sekian...

sumber gambar: IG miss_kepoh

Catat Komen

14 Ulasan

  1. moga diberi hidayah utk dirinya
    kembali ke pangkal jalan n bertaubat

    BalasPadam
  2. Semoga mendapat hidayah Allah dan berubah..

    BalasPadam
  3. Ke ada org create fb palsu..mcm x logik plak..dulu2 ada dh Fb dia pas tu stop..tkut org nk aniaya dia..nauzubillah

    BalasPadam
  4. Mmmmm....dunia dah akhir zaman...org camni oun ado

    BalasPadam
  5. klu btl kegiatan dia ni, moga dia diberikan hidayah sempena bulan baik ni.. menjijikkan

    BalasPadam
  6. Hahaa....statement dia yg akhir tu bagus......;-)

    BalasPadam
  7. Saya pun rasa benda ni fitnah je..dunia sekarang dah tak mustahil fitnah berleluasa

    BalasPadam
  8. Saya pun rasa benda ni fitnah je..dunia sekarang dah tak mustahil fitnah berleluasa

    BalasPadam
  9. Bangga ya jadi pelacur ... Dunia sekarang memang dah tak keruan. Harapnya betullah ianya hanya fitnah tapi kalau benar, aduhai malangnya umat manusia seperti ini!

    BalasPadam
  10. Dunia akhir zaman... moga Allah berikan dia petunjuk dan hidayah.

    BalasPadam
  11. Salam...semoga kita dilindungi daripada perlakuan maksiat dan perkara mungkar, dan semoga pintu hati dia terbuka untuk insaf...aminn
    sedih..

    BalasPadam
  12. memalukan golongan ber gred L la dia ni !!!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)