Advertisement

ads

TAHU LA JUGAK SIAPA BIGBANG NI WALAUPUN TAK MINAT

Assalamualaikum..


3 minggu lepas saya tonton running Man..
Artis yang bersaing dengan Running Man ialah Big Bang..
ni group Kpop kegemaran adik  sepupu saya..

Saya ni bukan minat Kpop..
tapi sebab saya bercampur dengan tak kira lapisan usia,
saya tau jugak la group2 kpop yang selalu
jadi sebutan adik2 ni.
Lagipun kalau awak peminat Running man,
awak tak kenal artis tu pun awak jadi kenal..
Walaupun awak tak tahu artis tu nyanyi lagu apa,berlakon
drama /filem apa tapi awak tau artis tersebut ada..


Sebab tu kadang2 bila adik2 ni berbual
,kalau saya menyampuk ke ada jugak yang tanya..
"eh..minat kpok jugak ke?"
tak la..saya tak minat tapi saya tau la pasal group yang awak cerita tu..
Sama macam awak kenal Azwan Ali la..Tapi awak tak minat dia..kan??
heheh...
 
Pada peminat2 BigBang jangan lupa
join kontest Hotlink bersama BigBang kalau nak menang
soundcheck Party Access dan Rock Zone ticket.
BigBang akan mengadakan Road Tour pada 24 dan 25 july ni..
Adik2 jangan terlepas tau..
Join cepat dengan Klik kat sini HOTLINK|BIG BANG CONTEST

sekian..

Catat Komen

14 Ulasan

  1. yeah.. tenogk running man cam kenal lak ramai artis koreani...

    BalasPadam
  2. serentak dengan liverpool tour..huhu

    BalasPadam
  3. Nani layan ugak RM walaupun kekadang tu tak kenal pun artisnya. hahaha

    BalasPadam
  4. BANYAK INFO PERLU TAHU KAN...

    BalasPadam
  5. Lama dah julia tak layan running man hehehhe...oh ada contest

    BalasPadam
  6. Ikut perkembangan semasa kata orang.

    BalasPadam
  7. aida memang x tau sorang pun artis kpop hu hu hu...

    BalasPadam
  8. sy cuma tau nama je... hehehe

    BalasPadam
  9. bang bang boom taulah...hehehe #just kidding

    BalasPadam
  10. Dulu sy ingat running man tu cerita bersiri.bila ank duk tgk br tau rancangan tu. hehe

    Sy x minat kpop dan x kenal sesape. Mungkin faktor usia kot. Tp zaman muda dulu layan drama korea la jugak. Nyanyi x layan. Lidah dah keras . Hihi

    BalasPadam
  11. kelakar tengok episod ada big bang ni..kelakar lebih.

    BalasPadam
  12. tak pernah tgk n xtau lgsung... hehe

    BalasPadam
  13. Haish, glamor Diva AA! Takda kena mengena pun entri ni dengan dia *_* Saya pun tak minat BigBang tapi saya tahulah kewujudan kumpulan ni sebab saya suka lagu 'Fantastic Baby' ~_^

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)