Advertisement

ads

Segmen : Saya Nak Design Kad Raya

Assalamualaikum...



Saya nak join GA dari Fiza ni..
Siapa yang bertuah akan dapat hasil kerja tangan Fiza nih..
Bukan dia bagi kad raya tapi dia
design kan kad raya tu untuk kita..
pastu kita boleh print ke apa
atau email bagi kat kengkawan...
macam tu la....

Jadi selepas di desak oleh anak bertuah saya supaya
buatkan kad raya saya rasa malas je nak design2 ni..
makan kita cuba lah nasib dalam GA fiza ni..
Untung makcik timbul...eh!!untung sabut timbul...

Jemput join ye kengkawan..
Tempoh Segmen
2 Julai 2015 (09:30 pm)- 5 Julai 2015 (11:59pm)



sekian..

Catat Komen

11 Ulasan

  1. kak saya pun dah join gak huhu

    BalasPadam
  2. menarik nih...pape pun gud luck :)

    BalasPadam
  3. menarik..nk join jgk la..gud luck kak..

    BalasPadam
  4. done join jugokkk, all the best. moga timbul lerr rezekii tuu, hehe~ meh usha2 blog sayaaa~

    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    BalasPadam
  5. good luck...
    aida pun join.
    sape la ekk yg bertuah :)

    BalasPadam
  6. good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum...

    Salam Ramadhan. Terima Kasih sudi menyertai "segmen : Saya Nak Kad Raya"
    Boleh semak senarai dan berblowalking sementara tunggu keputusan yang akan diumumkan pada 6 Julai 2015, 12:00pm.

    http://www.azhafizah.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    BalasPadam
  8. goodluck dear. jemput join ga

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

    BalasPadam
  9. Assalammualaikum. Jemput join GA saya :)

    http://loveladyrq.blogspot.com/2015/07/eid-giveaway-happy-eids-card.html

    Terima kasih.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)