Advertisement

ads

SAYA HARAP ANAK SAYA PANDAI MELUKIS..

Assalamualaikum...

Jom kita cuci mata dengan doodle cantik ni..
siapa pandai buat doodle macam ni??
saya harap2 salah sorang anak saya nanti pandai la bab2 ni..
sebab ibu depa tangan keras kejung..
hahahah...







Cantik kan??
kalau nak tahu ni semua hasil tangan sorang blogger
comel iaitu Dayang Deno
Dayang Deno juga adalah seorang pengidap SLE.
Apa itu SLE?klik sini untuk baca.. 

Sekian..


Catat Komen

26 Ulasan

  1. aamin..In shaa allah DR, cantik kan kreativti doodles ni :)

    BalasPadam
  2. Masyaallah, cantiknya lukisan dia! Ciknad nak lukis rumah pon senget...

    BalasPadam
  3. Cantiknya..suka sangat tengok..

    BalasPadam
  4. kreatif sangat, teruja nengok hasil lukisan dia kat blog..Anak2 saya semua kejung cam tangan saya..Mujurlah abahnya cikgu seni boleh melukis, kalau kena lukis something adalah orang yang boleh diharapkan..

    BalasPadam
  5. Deno mmg org berseni! Cantik2 hasil tgn dia. Hehe

    Mana tau anak akak pun ade bakat terpendam pandai lukis mcm deno kan. :-)

    BalasPadam
  6. bru nk ckp psl dyg deno rupan2nya mmg lukisan dia =)

    BalasPadam
  7. uii cantik sgt ni..haha sy pn tgn kejung xreti berseni..kuikui

    BalasPadam
  8. cantiknyaaaa...geram tengok..

    BalasPadam
  9. Nani pulak memang tak berapa sangat seni seni ni. Hihi. mewarna pun cantik lagi budak tadika dari nani. haha

    BalasPadam
  10. Cantiknya lukisan tu. saya pun bukan orang seni. Kalau part pendidikan seni anak-anak, jenuh juga la nak mengajar...

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Teliti and details sgt lukisan deno ye kan. Btw, Selamat Hari Raya in advance buat tuan blog :)

    BalasPadam
  13. Salam, haa ade tgk blog dia..mmg cantik gila dan details, kwn saya ramai reti buat camni, saye je tak tabah nak buat..haha..anak akak boleh buat duit kalau reti lukis camni kak, all the best! hehe

    BalasPadam
  14. deno pny art sgt cantik..mmg suke sgt..
    lame xsinggah sini..harap sihat2 hendaknye..hehehe

    btw selamat hari raya in advance! XD

    BalasPadam
  15. suka sgt tgk..artworks deno semua terbaik!

    BalasPadam
  16. deno punya hasil lukisan cukup remy kagum dari dulu lagi..... cantik dan kemas....
    semoga kesihatan adik deno terus terpelihara...amin

    BalasPadam
  17. cantikkk..
    sy pun xreti melukis2 ni kak..
    ;(

    BalasPadam
  18. dulu zaman sekolah pandai la
    skg tangan pon dah jadi keras da
    kalu nak asah balik cm xtajam3 je

    BalasPadam
  19. suke tengok Dayang lukis. kreatfi sangatkan. hehe

    BalasPadam
  20. cantiknya..mmg tngan kretip sgt2

    BalasPadam
  21. lawa artwork deno..

    dh banyak tahun sy x main lukis2 cmni, huh...

    BalasPadam
  22. memag cantik..lagi terharu bila dapat doodle die..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)