Advertisement

ads

PASANGAN "sweet sangat" DIAMUK PELANGGAN TUNTUT JUBAH

Assalamualaikum...

Berapa hari lagi nak raya ye??
2 minggu lagi..rasanya..
hari ni saya dok belek2 IG saya nampak la ada komen2
kat satu online shop ni..
Komen marah2 kat onlineshop  satu ni..



Pasangan suami isteri ni  keluarkan koleksi jubah lelaki dan wanita.
pasangan yang jadi tumpuan beberapa minggu lepas ni
memang popular la..walaupun diorang bukan artis..
Tapi penampialan diaorang tu yang buat orang tertarik..
ye la..laki bini kalau keluar pakai jubah..sweet sangat..

Tapi Bila jadi macam ni diaorang dapat nama busuk jugak la..kan??
Ada yang marah2 sebab jubah yang dah dipesan sejak sebulan lepas
masih lagi tak sampai2 ke tangan pembeli..

Dah memang kerja diaorang ni menjual jubah
tak mungkin la tak boleh uruskan penghantaran pada pembeli..kan??
lain la kalau jual jubah ni sekadar part time..
Ke sebab pasangan suami isteri ni sibuk berselfie...
heheh,,,tu yang tak sempat nak pos barang ..

Tapi yang tak best nya ialah,
bila pelanggan yang tak dapat jubah ni tinggalkan komen
mendesak barang mereka di pos segera,
boleh pulak komen2 mereka tu di padam..
seolah2 nak menyembunyikan kesilapan..
lagi la orang marah..kan??

Duit orang tu..
kalau seringgit dua tak pe kot orang boleh halalkan..
Antara pelanggan2 dia tu ada yang nak pakai jubah tu time raya,
ada yang nak bawak balik kampung..
tengok2 jubah tak sampai..
dah nak kena laburkan duit untuk baju raya lain pulak..
kesian..

Buat malu orang KEDAH ja..
heheheh

Apa pun perkara2 kalau melibatkan raya ni jangan buat main ye..
Tak de biskut tart pun boleh jadi gaduh ..ni kan pulak baju raya..
meh baca jap,sebab2 kenapa orang malaysia memang teruja nak sambut raya

sekian...

Catat Komen

11 Ulasan

  1. tak bestnya bila ade kes macam ni..mana lah tahu kot duit tu memang nak beli untuk jubah je..last² xdpt..dah tu xde pulak bajet untuk beli yang lain kan..tak baik aniaya pembeli..

    BalasPadam
  2. Benda2 camni yg cuak kadang nak order barang online...huhu...

    BalasPadam
  3. rasanya taw sapa ni...ada jugak dengar sal benda ni..

    BalasPadam
  4. lambatnya..sebulan tu..mesti customer naik angin
    jadi peniaga online, benda macam ni la cuba dielakkan
    klo x jd mangsa sumpah seranah je..huhuhu

    BalasPadam
  5. Kalau tak dak stok, cakaplah tak dak stok..

    Kenapa perlu padam komen customer...

    haih la manusia...

    BalasPadam
  6. mcm penah tgk je gmbr tu..

    BalasPadam
  7. Tu lah tak berapa suka kalau beli online takut jadi macam ni. Berniaga kena lah jujur dengan customer

    BalasPadam
  8. kalau berani amik order, mesti siapkan...
    takde alasan :(

    BalasPadam
  9. Salam, uiks..rase mcm tahu tntg pasangan ni, kagum sbb diorng buat jubah dan same2 keluar pakai jubah..tp mcm ni pulak ya..hmm

    BalasPadam
  10. Alahai, tak tahulah siapa pasangan sweet sangat jual jubah ni. Kalau tahu takdalah beli in future. Maybe juga order banyak nak dekat raya, tak sempat nak hantar. Nak selfie lagi sweet-sweet lakibini, mana nak dan kan!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)