Advertisement

ads

NURSAJAT DAN KEKASIH KEMALANGAN JALAN RAYA

Assalamualaikum...

Ingat lagi tak dengan Nursajat??
Saya ada tulis pasal Nursajat dalam blog ni..
klik kat label nursajat tu ada la citer siapa nursajat ni ye..

Kabarnya semalam Nursajat dan kekasih nya
kemalangan jalan raya .
nampak teruk juga la..Mujur tak de nyawa yang melayang..




erm..mungkin ni peringatan dari Yang Maha Esa..
harap-harap sajat dan kawan2 cepat sembuh
dan semoga Sajat berubah kembali kepada asal.

Nak raya ni benda buruk pulak yang jadi..
kawan-kawan kalau ada kisah raya yang tak dapat dilupakn
boleh kongsikan dengan petronas di sini..
Untung2 dapat la kisah kawan-kawan dijadikan filem pendek 
untuk iklan petronas..tulis ringkas2 je..

sekian...

Catat Komen

15 Ulasan

  1. masyaAllah..nk raya ni mcm2 pulak dugaan..semoga nursajat n bf tu sembuh cpt..

    BalasPadam
  2. kerap sangat area pagoh tu eksiden...syukur selamat

    BalasPadam
  3. Allah. Kena hati hati di jalan raya

    BalasPadam
  4. nursajat?

    siapakah.. kena tgk balkik.. sbb smpai leh selak2 tnjuk bdn tu.. kalau pompuan tak selak gitu kot.. apa pun moga cpt smbuh..

    BalasPadam
  5. alamak.. kena korek ni..tak kenal nursajat.. hahaha

    BalasPadam
  6. X pernh plak dgr cerita psl nursajat ni

    BalasPadam
  7. saya selalu berulang alik KL-Johor kak, memang kawasan pagoh tu agak gelap kalau malam. dan selalunya saya balik around 10 malam ke atas. and maaf kalau saya katakan memang kawasan tu ada something, pernah dalam 2 bln lepas saya sendiri perasan something berdiri di tengah divider cumanya saya tak toleh dan tak cakap apa2... allah time tu memang meremang sangat,

    mudah mudah semuanya dilindungi.... pada nur sajat anggaplah ini dugaan allah di bulan mulia. moga ada hikmah yang baik hendak disampaikannya! :)

    BalasPadam
  8. Salam, urmmm.....nursajat tak kenal lah pulak siapa..kesian nasib xde pape, tp setuju dgn yui..tak berkenan pulak bila dia siap selak baju bagai sebab nak tunjuk kesan ekcident dia tu..perlu sangat ke~ Hmm..

    BalasPadam
  9. haah...saya pun tak perasan siapa nur sajat ni.kalaulah ada link kat sini lagi senang saya nak buka entry lama tu.

    BalasPadam
  10. Amboi, bila Nursajat selak baju terus hilang rasanya 'Nur' di depan tu ~_^ Adalah hikmahnya yang Allah nak sampaikan tapi sebagai manusia, nak bersangka buruk pun terhadap depa berdua ni tak guna juga. Bukan kita kenal biasa-biasa pun dengan Nursajat & the gang ^_^ Semoga cepat sembuhlah ya Nursajat! Raya dah nak dekat nih!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)