Advertisement

ads

HARI RAYA PUN NAK UPDATE BLOG?

Assalamualaikum...

Cuti raya saya sampai isnin ni je..
Jadi dari Khamis sampai isnin blog sunyi sepi..
Tak de entry untuk disiarkan di hari raya..
Rajin sangat la nak menjenguk blog dihari raya..kan??
siapa nak baca??jadi baik kita bercuti je..rehat2 kan diri..kumpul cerita
dari mata dengan sebanyak mungkin..
nanti habis cuti tau dah nak tulis apa..
tak payah nak termenung panjang kata tak de idea..heehehe..

Tapi kalau ada cerita hangat2 tu
saya segigihnya masuk tandas update blog.
boleh tak gitu??buang tebiat pe...
nampak sangat gila blog ni..hahahahh..



saya ni kalau dah namanya bercuti memang takde masa
terus nak buka facebook untuk belek2 cerita apa yang keluar.
Selalunya kalau kawan2 hantar mesej kat inbox pun
esok lusa time nak tidur tu baru la saya baca..hahahh.
jadi malas sangat nak online ni..
tapi kalau tak buka langsung bahaya jugak..
sebab kita guna media sosial untuk duit poket..
kena jugak buka untuk berhubung dengan orang2 tertentu.
nanti orang marah,hilang percaya,gigit jari je la...

esok last update blog sebelum cuti raya..
Hari ni nak mengemas rumah la..
nanti sampai je dari kampung tak la letih badan
nak hias rumah sendiri pulak..
rumah sendiri pun nak terima tetamu jugak ni..
jom le kita bergerak ,langut ke atas tengok lampu yang berhabuk.
siling yang bersawang,
frame2 gambar yang berdebu tu nak di lap2 semuanya..

bekas kuih raya dah basuh ke belum??

<<<..raya ni ada orang nak belanja awak semua makan KFC..nak tau siapa meh tengok sini..
.


Sekian..


Catat Komen

25 Ulasan

  1. kalau ada wifi free boleh la uodate.. hehe selamat hari raya

    BalasPadam
  2. update slow2...... sambil2 penuhkan perut.....

    BalasPadam
  3. raya thn ni sy x cuti sgttt pon T__T

    BalasPadam
  4. MYBE AFTER SEMINGGU BARU UPDATE :) HEHEHHE

    BalasPadam
  5. saya memang kalau dah balik kampung takde dah nak tengok blog

    BalasPadam
  6. selamat hari raya gak 0-0

    BalasPadam
  7. eh! haah..bekas kuih raya..xbasuh lg..rumah kemas lps blk dr kg..tp bekas kuih raya tu kena basuh dl..nnt blk trs masukkan kuih raya je..

    BalasPadam
  8. aku tak berkemas apa pun lagi ni...huhu...
    selamat hari raya nok...
    maaf zahir batin ye...
    hati2 di jalan raya tau!

    BalasPadam
  9. Saya cuti mulai esok. Hari Isnin dah kerja tapi hari Selasa cuti balik sebab mak mertua nak balik ke Tashkent. Raya-raya ni tak kuasalah saya nak update blog. Kiranya hari ni last day update blog, esok cuti sampai Isnin. Silap haribulan hari Rabu baru blog berupdate. Pulun habis-habisanlah masa tu :)

    Salam Aidil Fitri ya buat Diana sekeluarga. Mohon maaf kalau ada terkasar bahasa sepanjang mengomen di sini. Kalau ada yang terasa hati tu, silalah balance bagi kosong-kosong semula yerk ~_^

    BalasPadam
  10. yela nnt kat kampung mesti dagh bz sikit
    banyak sgt keje nak buat
    mmg takde mase nak singgah blog pon

    BalasPadam
  11. Dah balik kg tu mmg takder la nak jenguk blog..haha..

    Selamat hari raya yer diana..;)

    BalasPadam
  12. raya pertama kedua ketiga tak dapat update kot. kalau dapat pun tengah malam. hehe

    Selamat Hari Raya ^^

    BalasPadam
  13. nak beraya umah sis lah..ekeke..umah sy pon kotor mcm org xde gak...mls + penat nak kemas..xlarat la..hehe

    BalasPadam
  14. Fuh mandi peluh mengemas rumah nak beraya tahun ni..
    Selamat hari raya Diana

    BalasPadam
  15. hihi..

    selamat bercuti....

    Salam Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin

    BalasPadam
  16. Salam, haa tu lah kan saya pun malas nak blog raye2 ni, rajin tgk FB je lah sbb nak stalk gambar raye orang...hahaha..
    selamat hari raye kak, maaf zahir batin ya (n_n)

    BalasPadam
  17. Saya pun mengupdate lagi ni..hihih

    BalasPadam
  18. Memanglah suka nak berblog tapi bila tersangkut macam kakak ni Dee geram jadinya. Tak boleh nak publish, tak boleh nak komen. Seminggu rasa macam alahai... hari ini dah ok tapi masih ada certain blog kakak tak boleh komen. Klik komen hilang terus kotak komennya...

    Selamat Hari Raya dari kakak Dee
    Maaf zahir & batin

    BalasPadam
  19. kita cuti rabu sampai jumaat depan. (sibuk nak bagitahu)

    BalasPadam
  20. rajin btul kak diana update.. sy sejak lappy dh x brapa perform mcm dulu ni.. mood nk update pun x brapa best.. ikut sempat jaa sebulan sekali update, huh...

    BalasPadam
  21. salam idilfitri maaf zahir batin lamajuga xdpt update nlog ni

    BalasPadam
  22. selamat hari raya aidilfitri sis

    BalasPadam
  23. Saya autopublish je... Mmg tak online pun sepnjng balik kampung... Bukan takde line tapi malas...

    BalasPadam
  24. Saya update masa boring kat umah mertua je la. hehehe.

    Erkk habuk menimbun2, letih mengelap, padahal smgu pun x smpi tinggalkan umah.

    BalasPadam
  25. Sempatlah update pagi tu.. lepas tu takdan dah nak sentuh hp layan blog eh.. family come first.. ;)

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)