Advertisement

ads

WHITENING SOAP DAN BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM - SERUM TERBAIK DAN BERKESAN

STICKY POST..!

Assalamualaikum...



Sekarang memang trend la orang pakai serum untuk kulit cantik..Memang best sebab  serum ni lebih cepat bertindak .Bila sapu je cepat dia meresap ke kulit.Sebab tu ramai yang  lebih suka memilih serum.Nak tahu serum apa yang sesuai dengan semua jenis kulit?

Dah 10 hari saya guna Babeskin Double Serum Premium.Sesuai untuk semua jenis kulit.Sebab fungsi utama Double serum ni ialah memulih kan masalah kulit wajah kita.Masalah Jerawat,kulit berminyak,kulit kering,kulit kusam dan tak bermaya,kulit gelap semuanya boleh diatasi dengan penggunaan Double Serum Premium ni.

Ada dua botol kecil serum dalam satu kotak. Ditanda dengan NO 1(Repairing booster)  dan NO 2 (Ultimate mega lift)

Cara nak guna pun mudah je.


1-cuci muka dengan menggunakan whitening  Soap
-whitening soap ni sabun untuk  mencerahkan kulit..Kulit saya memang tak de jerawat besar-besar.tapi jerawat halus2 tu banyak kat dahi.tapi lepas 3 hari guna jerawat beransur2 hilang...Boleh guna sabun ni untuk badan juga.




 2- Sapu Repairing Booster (botol NO 1)
Picit 1-2 titis je kat atas tapak tangan.kemudia tepuk2 kat muka.Ingat tau..1-2 titis je.jangan pi picit satu tiub tu pulak.benda boleh pakai sebulan tengok2 habis dalam seminggu je.
Fungsi Repairing Booster -
✔ Mengurangkan Kulit Berminyak
✔ Mengurangkan Jerawat
✔ Merawat Jeragat
✔ Mengembalikan Tona kulit tak sekata

3- Sapu Ultimate Mega Lift (botol NO 2)
Yang ni awak guna 1 titis pun dah cukup sebab dia likat dan pekat.Titis atas tapak tangan dan tepuk kat muka perlahan-lahan.
Fungsi Ultimate Mega Lift -
✔ Mengurangkan Kedutan
✔ Meningkatkan Keanjalan Kulit
✔ Membantu Melembapkan Kulit
✔ Mengekalkan ketahanan Kulit

Mudah kan??Guna 2 kali sehari.pagi dan malam.



Muka tak pakai bedak dan kanan muka pakai bedak....Hilang sudah jerawat2...:)
kulit pun bersih je.takde bekas2 cela...keluar rumah sapu bedak je dah cukup..
tak payah makeup beriya semata2 nak tutup jerawat...


harga :whitening soap :rm29.
Double serum:rm119

Nak dapatkan Babeskin Double Skin Premium ni ??
kat mana nak beli Babeskin Double Premium ?
cepat2 hubungi :-

012-2444 014 (Nurul)
012-2444 041 (Jane)
018-2444 988 (Fiqa)
011-1888 9948 (Shila)

Follow IG babeskin365 untuk dapatkan banyak maklumat tentang Babeskin Double Serum premium

sekian..


Catat Komen

11 Ulasan

  1. Kalau dah namanya perempuan, asal nampak kulit dah tak anjal, menggagau tangan dok sapu serum bagai *_* Saya pun suka pakai serum ni. Rasanya sejak masuk 30 tahun dah berkenalan dengan cik serum ni ^_^

    BalasPadam
  2. Terima kasih, bagi mereka yang berminat untuk dapatkan boleh whatsapp di no yg tertera. -nurul

    BalasPadam
  3. Klau berkesan apa salahnya d try kan

    BalasPadam
  4. Memang 1 kemestian bg aida.
    Aida br je test 1 serum.
    Masih nak pantau hasil nyee :-)
    Member rekomen...

    BalasPadam
  5. ramainya dah pakai,mesti bestkan

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)