Advertisement

ads

TUDUNG VERSI NARUTO AKA TUDUNG COOL FEVER

Assalamualaikum...




makin pelik je fesyen hijab sekarang ni..
tak cukup dengan singkat ,berbonjol dan berjambul
sekarang ni dah ada fesyen baru..
tapi belum menular..
baru nak bercambah je..

Fesyen hijab versi Naruto.
Ada lapik apa kejadah nya kat dahi tu..
nak pakai pun punya la rumit..
Siapa la agaknya yang sanggup
menyusahkan diri sendiri untuk gayakan fesyen tudung ni.


Agak menyusahkan kalau nak solat.
tengok dari jauh macam pakai Cool fever pulak..
baik tampal cool fever je..
senang nak tanggal..heheheh

Bukan saja nampak pelik
malah nampak tak cantik langsung..hahahah

Adik2 jangan pakai gini ye..
kalau nak pakai jugak suka hati la..
tapi bila ada yang gelak kan korang jangan marah pulak..


sekian..

Catat Komen

21 Ulasan

  1. tak lawa langsung..

    BalasPadam
  2. hahaha.. nak gelak guling-guling....

    BalasPadam
  3. HUDUH ....
    kah kah kah

    tak pahm ebtui nak berfesyen sampai gini

    BalasPadam
  4. sayalah hokage terbaru! hahaha!

    BalasPadam
  5. Adeh mcm2 sja diorg ni..yg pelik yg diorg suka huhu

    BalasPadam
  6. 2 hari rasanya perasan gambar ni mula tersebar.. kita malas sangat nak follow fesyen lebih selesa pakai instant jer hahaha

    BalasPadam
  7. kan.
    tudung instant jga jd pilihan sng nak pakai.nak buka.. tepuk dada tanya slera.

    BalasPadam
  8. haha..idokla nak pakai gini..buat kena gelak je

    BalasPadam
  9. Ye la... Mcm cool fever lak. Hhehehe.

    BalasPadam
  10. Zaman pertengan 90an pengantin muslimah fesyennya songkok tau DR.....lebih kurang ginilah.....tak cantik langsung.....
    Macam macam kan style tudung srkarang ni

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum,
    Ha ha ha tak tahan nak gelap Opsssss!!!

    sowi!!!

    ha ha ha ha

    BalasPadam
  12. adohai..mcm2 fesyen pelik2 la ni

    BalasPadam
  13. macam ni punya gaya pun ada..pelik²

    BalasPadam
  14. cool fever kekdahnye..hahaha..klu lawo xpe jgk kak..hihi

    BalasPadam
  15. Macam-macam fesyen sekarang ni. Sebenarnyakan, kita ni pakai tudung untuk menutup aurat ke atau berfesyen sakan yerk? Saya pun tak faham. Okeylah kalau tak teruk sangat fesyennya tu dan masih kemas tertutup dan terjaga segala aurat. Kalau yang jenis tutup semua keluarkan jambul sikit atau nampakkan leher sikit, memang tak fahamlah apa maknanya menutup aurat!

    BalasPadam
  16. hahaha lawak laaa
    ape la fesyen pelik2 je skg ni
    selesa dgn bawal je

    BalasPadam
  17. Nak berfesyen tapi ntah apa2 ntah.. kesian kepada yang mereka fesyen macam tu.. dah macam ketandusan idea pulak.. nak buat lain dari yang lain tapi janganlah over macam tu..
    maaf tak lawa langsung.

    BalasPadam
  18. haha.. best jaa baca ayat apa kejadah nya tu..

    ntahapa2 skrg ni ^^

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)