ORANG DAH TAK PAKAI MONOPOD LA....

Assalamualaikum...

Marah nanti pengguna2 monopod di Malaysia kalau baca entry nih..hahaha..
kena pakai  jugak monopod ni..
kalau selfie kat luar rumah tak kan nak buat macam ni jugak..kan??


Gile kan?pakai kaki je semata2 nak selfie.
kaki tu entah baru keluar dari tandas lepas tu 
selfie..lepas tu ada call masuk..
dia pun jawab telefon tu..
eiii...melekat segala kotoran kat pipi..
silap2 tersedut masuk dalam mulut..
ahahhaha...




Sebenarnya cara mengambil gambar menggunakan kaki
memang popular dikalangan remaja2 di china..
Dan cara ini dilakukan di dalam bilik mereka.
ianya seolah2 gambar mereka diambil oleh teman lelaki.
Kiranya macam nak menunjuk2 la teman lelaki sampai boleh 
masuk dalam bilik..
Tak de la kawan2 fikir dia tu tak de kekasih dan single..

errkkkkk!!gini pun ada ye..\teruk sangat ke kalau tak de kekasih..kan??


masing2 gigih..
kalau 15 kali ambilk gambar macam ni
memang kuat la otot2 kaki..
hehehhe..
kebanyakan gadis2 di china meresakan bergambar menggunakan 
monopod sudah ketinggalan zaman dan ia 
hanya berlaku di tahun 2014.


Gini la hasil nya...bergambar guna kaki..
kawan2 dia pun mesti tertanya2 siapa ambik gambar dia..kan??
boipren kah???



padahal...
setengah mati nak angkat kaki semata-mata nak bergambar..
patut la kaki depa cantik2 ..kan??

heheheh..nak try jugak la...;p

sekian...

ORANG DAH TAK PAKAI MONOPOD LA.... ORANG DAH TAK PAKAI MONOPOD LA.... Reviewed by Diana Rashid on 16:34:00 Rating: 5

25 comments:

  1. hahaha..aduhaiii..gituu gaya..

    ReplyDelete
  2. konon2 candid la tu hahaha. macam2 la

    ReplyDelete
  3. Adoiyaiii...ciknad klu ambik gambar guna kaki cenggitu, mesti jatuh terlentang ke belakang! Hahaha...

    ReplyDelete
  4. Rasanya saya dah tak boleh buat cam tu..otot kaki dah keras..huihuihui..

    ReplyDelete
  5. haha..kira senaman kaki gak lah ni..nanti nak try la..hahaha

    ReplyDelete
  6. Adeh fikir sribu Kali nak buat, x kot hhaha

    ReplyDelete
  7. hahaha boleh tersembam kat muka phone tu... kalau x pro

    ReplyDelete
  8. hahaha.. memang pandai guna kaki depa ni

    ReplyDelete
  9. Kalau pakai kain batik berselfie guna kaki akan bertambah terserlahlah keseksian seseorang wanita itu...

    ReplyDelete
  10. ASAL HAPPY BUATLH APAPUN...

    ReplyDelete
  11. buat senaman kaki ni..gigih betul

    ReplyDelete
  12. Sambil tu mereka dpt exercise kaki Dee. Tapi kalau kita mesti rasa tak sopannya terkangkang sana-sini semata-mata nak bergambar:)

    ReplyDelete
  13. umat diorang ni memang pelik-pelik..takde boifren takut kena cemuh..

    ReplyDelete
  14. kahkah! pelik nau yg part last tu..
    nak try jugaqlah, ehhh! hahaha~

    ReplyDelete
  15. aduiii yang ni memang lawak sis heheee

    ReplyDelete
  16. aduiii yang ni memang lawak sis heheee

    ReplyDelete
  17. hahaha lawak btl depa ni ...mcm2 ..

    ReplyDelete
  18. so dua2 belah tangan leh tunjuk la kat gambar kan.. wakaka.. macam2.. kesian pun ada..

    ReplyDelete
  19. Hahaha...sampai macam tu sekali. Tak perfikir plak bley selfie pakai kaki. Nak try lah nanti...hahaha...

    ReplyDelete
  20. byg kn tgh2 nk snap hp jatuh tepat atas muka hahaha

    ReplyDelete
  21. kah kah kah lawak betui

    ReplyDelete
  22. yang baring tu mesti msuk kelas menari . pandai dia pegang pkai kaki . kalau tak memang atas muka dah . hahaa

    ReplyDelete
  23. Salam, hahahah...itu kalau jatuh confirm lebam mata! :p

    ReplyDelete
  24. Macam ni gaya pun ada. Ingatkan tadi memang betullah dah tak berguna monopod tu tadi...

    Ini kalau dah masuk usia senja tapi masih nak berselfie memang parah. Mana kuat nak angkat kaki tinggi-tinggi gaya gini. Hahaha!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Powered by Blogger.