Advertisement

ads

NOMBOR TELEFON TU MILIK ZAREMA ZAINAL ?

Assalamualaikum...

Makin hangat pulak cerita pasal Rita Rudaini dan pihak yang belah sana nun..
macam memang tak ada kesudahan pulak..


Terbaru Rita muat naik gambar yang tertera no tel seseorang yang dikatakan 
kerap mengganggu nya dengan mesej2 dan panggilan telefon.




 Tapi tadi baca kat oh bulan katanya no tel tu milik Zarema zainal..
diaorang dah check kat ID wechat tertera nama Zarema..

gambar dari oh bulan




Ish2...betul ke ni??
tengok rupa Zarema macam tak percaya je ini kerja dia..
Tak boleh ke kalau tak masuk campur urusan suami dia dan bekas isteri..?
rasanya lebih baik dia dok tepi je dari buat apa2 tindakan 
yang boleh membuatkan orang bertambah buruk sangka pada dia..


sekian...


Catat Komen

17 Ulasan

  1. Huhu...xbaikkan..lainla kalau rita ganggu laki dia..huhu

    BalasPadam
  2. Entahlah mcm2 diaorg ni...tapi kannn iols respek la kat rita tu...semangat kuat giler...mmg fighter!

    BalasPadam
  3. aidil wat hal kot.. tu dia sportcheck.... hahaha

    BalasPadam
  4. senang cerita..angkat je la nombor telefon tu. mungkin ada benda penting nak disampaikan. kalau benar dirinya tahu nombor tu dri zarema. melainkan kalau peminat fanatik yg lain..tp better angkat..supaya x la berprasangka yg bukan2. x pun block je kan senang. x perlu kecoh2 kat media. ooops retis..haha

    BalasPadam
  5. erm tak habis2 lagi RR dengan kisahnya, apapun RR memang wanita yang tabah pada kak ana.

    BalasPadam
  6. kak oo kak. orang pon dah update blog dah.

    BalasPadam
  7. Ni antara salah satu sebab saya malas nak support industri seni Malaysia. Penggiat seni kita selalu glamer sebab isu-isu peribadi dan jarang glamer disebabkan bakat dalam bidang seni diorang tu sendiri.

    BalasPadam
  8. alahaiii..xtau nk kata apa..
    artis oh artis..

    BalasPadam
  9. macam2 kes
    xtau la hanya mereka je yang tau kebenarannye tu kan

    BalasPadam
  10. Bilalah nak habis cerita mereka bertiga ni. Yang dah lepas tu tutup buku ajelah. Yang isteri baru pun satu, menyibuk sama apahal.

    Tak faham sebenarnya cerita mereka bertiga ni. Mula-mula kesian kat bekas bini, lepas tu rasa kesian pulak kat bekas lakinya, lepas tu rasa nak marah pulak kat bini baru. Bilalah nak habis cerita depa ni!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)