Advertisement

ads

INI DIA RAJA DUBSMASH MALAYSIA

Assalamualaikum..



Sejak sebulan dua ni memang ramai yang
buat video dubsmah..
banyak jugak la video2 tu yang buat saya terhibur..
kalau saya memang malu sikit nak buat gitu..hahaha..
tapi diaorang memang spoting la..
walaupun ada antara tu yang nampak 'ala-ala...'
tapi kebanyakan nya saya suka dan buat saya ketawa..

Dalam banyak2 video tu
saya rasa video dari Otam Blur paling win la..
semua video Dubsmash dia memang menghiburkan..
boleh kot kalau kita nak gelar dia
Raja Dubsmah Malaysia..
hehheh..



benda ni cuma untuk suka2 saja..
kita jangan ambik serious sangat.
saya tengok ada setengah komen2 di video2
yang tak berapa nak jadi tu sampai makai hamun orang..
ada jugak yang menghina fizikal orang..
tak baik la macam tu..
Diaorang bukan pelakon pentas nak kena buat
lawak sampai orang puas hati macam kita tengok tv..



Orang yang buat  aplikasi ni pun
dah tentu tujuan nya untuk hiburan.
jadi kalau untuk hiburan ni
kita ada pilihan sama ada nak terima atau tidak..
tak boleh terima ada banyak lagi cara berhibur yang kita boleh cari.
cuma bila cara orang lain menghibur tu kita tak suka.
kita tak payah hina2 orang, tak payah ambil kesah.


kalau kawan2 nak tengok video2 dubsmah yang
best2 termasuk la dari raja dubsmah malaysia ni
kawan2 boleh tonton di DubsMash Malaysia 


sekian..

Catat Komen

13 Ulasan

  1. tak pernah tengok pun video dubsmash ni..

    BalasPadam
  2. Baru kathy tau psl ni sis..hehehhee.

    BalasPadam
  3. akak tak try lagi dubmash ni hehe,
    sat nak pi kelih :)

    BalasPadam
  4. hahaha..saya pun kalo boring mesti search #dubsmahsmalaysian kat instagram..kelakar betul diorang buat..paling comel i-want-take-a-nap!

    BalasPadam
  5. buatlh apa saja asalkn bhgiakan diana.

    BalasPadam
  6. Apakah.. yui ktgglaan bab gini. Haha

    BalasPadam
  7. X pernh tgk n x pernh tahu..hari ni baru Lya taw..nnt Lya try usha2

    BalasPadam
  8. Tak pernah tahu la pula.. Bru tau ni.

    BalasPadam
  9. suke gila dubmash versi bujang lapok tu..kahkahkah.. dhla mmg hafal dialog tu..

    BalasPadam
  10. btl tu
    kadang org yang dok hentam tu macam la baguih sgt kan
    xbaik tau hina mahkluk ciptaan allah..
    tapi siyes mmg lawak

    BalasPadam
  11. Mak hai... makcik lagi advance dari Kak Ton! Saya tak tahu pun apa ke bendanya ni. Nantilah sat gi pi tengok apa yang lucu sangat!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)