Advertisement

ads

INI ARTIS MALAYSIA YANG GARANG

Assalamualaikum...

Susah betul kalau bersembang dengan orang yang garang ni..
kadang2 tu tercuit sikit ja ..
habis la keluar semua ayat pedih dia tu..
Ada beberapa artis dan selebriti  yang
boleh dikategorikan sebagai garang.



Baru2 ni ada terbaca di blog Lekatlekit ..
Cerita tentang sorang peminat dimaki hamun oleh
seorang selebriti popular.
Siapa lagi kalau bukan Azwan Ali..
Sampai keluar kata2 kesat.
garang betul Azwan Ali ni..
kalau saya la memang tak berani nak berbual2 dengan orang macam ni.

Kemudian hari ni pulak saya terbaca komen2 di 
salah satu gambar di IG Rozita Che Wan..



Marah sungguh Che Ta bila ada yang salah menjawab 
bila dia bertanya kalau2 ada sesiap terambil beg 
kakak nya semasa penerbangan ke London baru2 ni., 
Mungkin yang menjawab tu sekadar bergurau,
tapi mood Che Ta waktu tu bukan dalam mood nak bergurau..
maka mendapat la peminat tersebut.,.heheh..
Sebelum2 ni pun dah banyak kali dia bergaduh dengan orang yang silap
cara komen di IG dia..


Seorang lagi selebriti yang garang ialah Abby abadi.
kalau dia kata A,A la sampai akhirnya..
tak suka dengan pendapat dia,
mendapat la korang dengan hujah dia yang panjang berjela.
Walaupun apa yang dia sampai kan tu ada benarnya tapi
masih ramai yang tak bersetuju dengan Abby Abadi..


Pelakon lelaki yang satu ni satu masa dulu kalau bercakap memang macam samseng.
sikit2 nak ajak bertumbuk.tapi sekarang dah kurang la sikit bahasa garang Sharnaz Ahmad ni.
lagipun dah berjinak2 dengan dunia perniagaan ni mulut lidah kena la jaga..
takut ada yag tabur pasir dalam periuk nasi.


Jadi pada siapa2 yang ada follow IG,fb atau twitter artis tu..
sekadar baca je cukup la..
tak payah la nak komen2 nak tunjuk ramah mesra tu..
simpan je la mesra kau untuk kawan2 dan keluarga sendiri.
Takut2 kau komen betul dah..
dia baca pulak dengan nada yang tak betul.
erm..tak pasal2 malu muka..hhehe..

#ada orang kata saya blogger garang!

sekian..


Catat Komen

10 Ulasan

  1. tak minat sangat nak komen IG retis.. yg follow pun berapa kerat jer. Dah tau depa lagu tu, tak payah nak cari pasal. lepas tu sibuk nak viral screenshot minta simpati & minta nak popular

    BalasPadam
  2. tak minat sangat nak komen IG retis.. yg follow pun berapa kerat jer. Dah tau depa lagu tu, tak payah nak cari pasal. lepas tu sibuk nak viral screenshot minta simpati & minta nak popular

    BalasPadam
  3. baru ku tahu tuan blog ni garang ;)

    BalasPadam
  4. baru ku tahu tuan blog ni garang ;)

    BalasPadam
  5. i heart sharnaaz ahmad, btw.. tettt...... ;P

    BalasPadam
  6. Misunderstanding kot tu yg nmpk garang ;)

    BalasPadam
  7. bkn saja artis , org biasa pun ada juga yg x dpt control ...

    BalasPadam
  8. semua reti retis je. yang tak retis pun janganlah lupa jaga adab ya =)

    BalasPadam
  9. Puji je...cantik...comel....osem....takpun takyah folo..jimat data

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)