Advertisement

ads

GMBM 1st GIVEAWAY 2015

Assalaamualaikum..

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html


Saya baru tahu pasal Giveaway  dari GMBM ni..
heheheh..Sorry..makcik ni kan macam katak di bawah tempurung...
jadi lambat sikit ambik tau pasal benda2 gini..
Walaupun terlewat tapi makcik tetap berdiri menyokong
GMBM.

Tau ke GMBM ni apa??
GMBM ialah group blogger untuk ibu2 je...
atau singkatan untuk GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA ..
Yang layak join cuma ibu2 sahaja..
Tapi GIVEAWAY ni semua boleh join tau..

Nak join Giveaway ni jugak ke??
kalau macam tu klik banner ye..

 
http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html



Assalamualaikum !! Alhamdulillah,sempena Hari Ibu 2015,buat julung-julung kalinya kami berjaya melancarkan satu segmen yang di taja sepenuhnya oleh sebahagian ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. Segmen ini di adakan adalah untuk memanjangkan ukhuwah sesama blogger yang menyertai segmen ini. Hadiah yang di tawarkan dalam segmen ini juga sangat menarik dan berbaloi untuk di menangi. Masa pelancaran segmen selama sebulan memberi lebih peluang penyertaan dan memenuhi syarat bagi para peserta.

Tarikh Segmen : 10 Mei - 7 Jun 2015

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini adalah:-

  1. Blogger Malaysia.
  2. Buat entri yang bertajuk GMBM 1st GIVEAWAY 2015.
  3. Pilihan entri samada copy dan paste sahaja entri yang di sediakan atau buat entri sendiri mengikut kreativiti anda.
  4. Mengikuti semua syarat yang di tetapkan oleh penganjur dan penaja.
  5. Semua penaja boleh menyertai segmen ini. 
  6. Lengkapkan syarat di bawah:-
  • Follow Belog

GMBM | Kathy R'bain | Maria Firdz | Yana Yani | Yong Mommylizz | MamaMyja | Sofu Hashim | Nurul Aqidah | Mama3Farhanah | Amizaa | Suhailah Hamid | Fuza Musa | MamaNiza | Ibu Hana | Aida Hanafiah | Mar Mansor | Khaty Aiman | Hidayu Ayumie | Mila Hilas | Zana Hassan | Sallyadan | Fiza Rahman

  • Follow Instagram 

@Yong | @Sofu


  • Follow Google +



  • Like Fanpages 


  • Follow FaceBook

Norihan Yusuf


♪ ♩♫ Selamat bersegmen dan semoga bertuah !! ♪ ♩♫

 
Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy, Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza, Fara.

Klik Banner GA Untuk Join

Catat Komen

13 Ulasan

  1. Assalammualaikum.. puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. goodluck..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  2. Terima kasih kerana sudi join dan sudi untuk memenuhi kesemua syarat Segmen bagi melayakkan anda memenangi hadiah yang di tawarkan. Senarai peserta telah di update,boleh periksa nombor masing-masing. Jika tiada,sila maklumkan segera. Terima kasih.



    http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-gmbm-1st-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  3. All the best ya..

    Mama singgah jenguk para peserta. Jom singgah blog mama lagi.
    www.mamaniza.com

    BalasPadam
  4. Good luck..
    Singgah dari GA yg sama dan follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  5. Joint segmen yang sama..
    Semoga Berjaya!!
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  6. terima kasih support GA GMBM..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  7. jalan2 dari GA yang sama. Done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)