Advertisement

ads

BINI DIA MEMANG MACAM TU...

Assalamualaikum...


Alhamdulillah...hari ni genap 10 tahun usia perkahwinan saya dan suami..
Doakan kami sekeluarga bahagia dan kekal bersama selamanya...





nampak tak bini dia balas cemana??
hahaahah...sabar je la ye...


sekian..

Catat Komen

25 Ulasan

  1. hihi.. bini dia memang tak nak mengalah, tapi comel je

    BalasPadam
  2. selamat ulang tahun perkhwinan diana moga kekal brbhgia selamanya...bersabar banyak2 ya...

    BalasPadam
  3. bini tercintaaa oiii..hahahaha

    BalasPadam
  4. Kalau dengan ai.. ai tak bagi en. suami guna perkataan 'ter..'.. dah macam 'ter'paksa je.. hahaha.. walau bukan itu niat sebenarnya.

    BalasPadam
  5. Aizamia3..
    "ter" apa ye??tak paham..
    kalau tersayang tercinta..
    cemana??
    bukan itu maknanya paling sayang paling cinta ke??
    hehehhe

    BalasPadam
  6. HEPI ANIBERSARI.. AMBOI BINI DIA.. HAHA

    BalasPadam
  7. sweet
    happy anniversary

    BalasPadam
  8. Wah slmt ulg thn prkahwinan Kak, hope brkekalan hingga ke jannah amin

    BalasPadam
  9. hahaha.. tak lomentik tak wife dia.. happy anniversary diana..

    BalasPadam
  10. Syukur..moga terus berusaha membina rumahtangga yang baiti jannati..

    BalasPadam
  11. selamat aniberseri
    alhamdulillah..10 tahun..lama tuuuu
    hubungan kena ada give n take..ada toleransi, barulah wujud keserasian..kalau dua2 nak menang, habis la..pom pang pom pang dlm rumah..hihi
    moga dilimpah rezeki buat akak sekeluarga..moga bahagia

    BalasPadam
  12. happy berseri2

    hahaha.. jawapan yg penuh perasaan ;-)

    BalasPadam
  13. Tarikhnya 29.05 ye..
    Samalah kita..
    Salam ulang tahun perkahwinan yg ke 10..
    Semoga jodohnya hingga ke Jannah..

    BalasPadam
  14. Tarikhnya 29.05 ye..
    Samalah kita..
    Salam ulang tahun perkahwinan yg ke 10..
    Semoga jodohnya hingga ke Jannah..

    BalasPadam
  15. Happy 10th anniversary, Diana. Aduhai nak tergelak pun ada tengok WA suami isteri ni.

    Ni nak tanya soalan cepu sibuk, WA ni berlaku masa dua-dua tengah tidur baring atas katil sebelah menyebelah ke apa? Kalau tengok masa dah tengah malam dah tu. Ke si suami bekerja syif malam nih...

    Ish, sibuk betul MD ni *_*

    BalasPadam
  16. Happy anniversary...stay cute ya!

    BalasPadam
  17. happy anniversary mba hehe

    BalasPadam
  18. MD..dia kerja malam..jadi hanya ucapan diangin lalu je la yang mampu kukirimkan..ekekek

    BalasPadam
  19. untung lah suami wish dlu..haha

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah...Happy anniversary to both of you. Smoga kekal bahagia till jannah. Sedakad sudah.

    BalasPadam
  21. hahahahaha sweet nya abg Lan! hahaha, akk balas cm tu je.ganaih betul!

    BalasPadam
  22. nama pun suami isteri..kenalah tahan kan :) happy annyversary kak

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah.amin..tahniah!!!

    BalasPadam
  24. happy anniversary..! semoga bahagia hingga jannah. aminn..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)