Advertisement

ads

BLOGGER IBU ANAK SORANG YANG CUN MELECUN

Assalamualaikum..

Nama pun anak baru sorang..tak kan baru sorang dah tak cun..kan???
makcik anak 2 orang pun masih cun tau..muahahahah,.,,
menyampah tak??

Meh kita tengok  siapa bloger2 itu yang selalu berlegar2 di
blog saya nih...yang tak de dalam senarai bukan awak tak cun tau..
tapi mungkin sebab saya tak tau awak anak berapa,atau pun anak awak lebih satu.
hehhehe..yang tu masuk dalam senarai lain tau..














nak pi blog diaorang klik je gambar header blog mak2 tu ye..:P
Ada yang tertinggal tak??
Yang tak de tu jangan merajuk ye..awak ada dalam kategori lain kot..
 blogger diva ke,blogger acah2 diva ke...eh!ada ke kategori itu??
tunggguuuu!!!


sekian...


Catat Komen

34 Ulasan

  1. yeahh..semua cun-melecun!

    BalasPadam
  2. tak sangka blog kita pun tersenarai.. thanks

    BalasPadam
  3. semua cun-cun belaka :) Ros memang tak leh nak masuk kategori ni. hihihi

    BalasPadam
  4. wah kemain lagi ek mummy blogger sekalian. abis k lily termasuk dalam list yang mane satu plak kan huhuhuhu

    BalasPadam
  5. ehem2..trm kasih kak..alamak, malunya rasa di promote percuma gtu..hehehe.. thanx byk2 kak....

    BalasPadam
  6. Nak majuk lah. Kita 3 anak pon cun jugak...hahaha...gurau jer.

    BalasPadam
  7. Assalam diana,
    sob3
    iols tak cun uuuwaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  8. Wah.. banyak betul headernya. Puas nak blogwalking guna entri ni. hehe

    BalasPadam
  9. wahh semua cun melecun.
    aku ada anak kucing ja angpataw pa.
    haha

    BalasPadam
  10. Ala...ada x kategori blogger anak 4???hahahah..nak jugak!!!

    BalasPadam
  11. Hehehehe...kita tak masuk. Anak 4 dah..
    Uwaaa...

    BalasPadam
  12. wahhh.. header pun dah cun melecun.. apatah lagi pemiliknya...

    BalasPadam
  13. blogger ibu saudara tak kira ke kak? hahahaha.. gurau~

    BalasPadam
  14. Allah rasa mcm nak fengsan jatuh balik tgk entry diana ni tau hahahahaha lg cun tuan tanah ni tau...meh sini nk cium pipi laju2 mmmuahhhhhhhhhh tq syg lebiuuuuuu

    BalasPadam
  15. Hihi..ada kategori plak ehh..

    BalasPadam
  16. memang cun melecun mak-mak budak nie..hahaha

    BalasPadam
  17. Kategori anak sorang? Memang disqualified le macam ni :)

    BalasPadam
  18. Sangat menginspirasi salam kenal kk ^_^ ^_^

    BalasPadam
  19. ooo bleh terjah ni kt blog depa ;p

    BalasPadam
  20. blogger muda ramai yg cun..semuanya cun tu.

    BalasPadam
  21. hihihihi gelak tutup mulut... iolls anak 2.. nnt masuk list ye... =D

    BalasPadam
  22. Aahahah... Ternyata aku tak termasuk dalam kategori cun melecun. *tekup muka.

    BalasPadam
  23. As-salam diana..

    memang cun melecun semuanya.. termasuklah tuan punya blog ni yang dah ada anak sepasang.. masih terserlah ayumu..

    BalasPadam
  24. alolo sweetnya entry ni...haha mekaseh ibu maisara and mikhail yg sentiasa comel..muahciked :)

    BalasPadam
  25. Setuju. Ibu-ibu blogger yang cun. Jom terjah blog mereka. Hehee...

    BalasPadam
  26. ok. sentap.

    muahahahaha....

    BalasPadam
  27. semua cun² ni..ada yang pernah singgah ada yang belum singgah lagi ni.

    BalasPadam
  28. Oh, ini ke projek yang Diana kata terfikir nak buat bulan Feb dulu? Bagus juga ya buat macam ni. Kadang-kadang dari sinilah saya dapat jumpa blog baru yang best-best. Seronoklah bila dapat tambah kawan alam maya ni!

    BalasPadam
  29. Salam, haha blog mama suriaamanda je sy kenal. Banyak juga nih, boleh terjah satu2 nanti. Btw, dah jadi mak2 pun cun lagi dorang ni, mcm tuan punya blog senyum2 ni, hahaha (n_n)

    BalasPadam
  30. Tahniah kpd mereka yg blog mereka tersenarai kat sini. Mmg cun cun semuanya....insyaallah kalau ada masa nanti okje terjah

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)