Breaking

Thursday, 11 December 2014

SENARAI PESERTA GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM

Assalamualaikum...



Tamat la sudah Giveaway Hujung tahun bersama dianarashid.com ..tahun depan kita buat lagi ok..lepas ni fokus pulak pada segmen Entry terbaik 2014 yang sedang berlangsung..Jemput join ramai2 ok...klik banner bawah ni untuk join



Giveaway kali ni ramai juga yang penyertaan nya di batalkan sebab blog private.Tak paham saya..cemana join GA dengan blog tapi blog diprivate kan...Nak hubungi pun tak tahu cemana.Jadi terpaksa lah dibatalkan penyertaan nya.

Berikut adalah senarai peserta ... tengok nombor kawan2 ye.pemilihan pemenang adalah melalui random..Pengumuman pemenang akan saya umumkan secepat mungkin.Mungkin esok atau sabtu.Saya nak selesaikan cepat GA ni sebab penaja dan peserta ramai yang tak sabar dah.

1-Aliatul Aiman

2-Tihara

3-nor nazliana

4-Rrsya Eyrdina

5-Cik Puan iLa

6-azman Arsad

7-azifah yazid

8-Piza laaa

9-izzeyda
















25-nur as















40-Allene














54-Dunia.































85-Amy J













97-dalila





















118-ahmad















133-Syaza






















Terima kasih sebab mampu mengikut syarat penyertaan.kalau dilihat sebenarnya blog yang saya suruh follow tu adalah blog2 yang kita hari2 singgah baca,.Facebook page pulak ada 5 -6 sahaja.tu pun cuma klik saja like.tak payah buka page banyak2...Walaupun ada yang cakap saya agak cerewet dalam GA kali ni tapi sebenarnya syarat  mudah saja.Saya cerewet sebab pengalaman GA lepas buat saya lebih bersedia kali nih..Kepada semua peserta semoga berjaya..:)

sekian..


15 comments:

  1. yeyyyyyyyy semoga berjaya semua...suka GA

    ReplyDelete
  2. No 154 :)
    Mudah-mudahan ada rezeki untuk menang hihi Aminn.

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tunggu pemenag :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. tahniah Diana, ramai yg join.

    ReplyDelete
  6. Kakak dah tak ada FB Dee itu yg tak dpt join.

    Good luck to all participants:)

    ReplyDelete
  7. laaa..tak sempat nak join GA tu..tak perasan entri.. :(

    ReplyDelete
  8. sedihnya..bru pasan link sy xde.. lupa nk komen kt entry akak..huhuhu

    ReplyDelete
  9. Tahniah smua, x brkrsemptn nak join..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Diana Rashid,meriah sungguh.ada 153 penyertaan.Saya nombor 93.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox