Advertisement

ads

KAT INSTAGRAM PUN NAK PAKSA-PAKSA ORANG FOLLOW KE??

Assalamualaikum...


Ini lah instagram saya..
@dianarashid80
Jemput la follow kalau sudi ye..

Kat ig ada setengah adik2 ni.
dia masuk ig orang lepas tu tinggalkan komen suruh follow dia....
Padahal dia tak follow pun kita..
Tu la..kalau ada blog
kan senang nak promot ig sendiri..kan??
Tak payah susah2 masuk ig orang lepas tu suka2 hati nak paksa2 follow pulak..

Sekian..



Catat Komen

12 Ulasan

  1. Hahaha kita pun selalu kene. Tetiba , Follow back ya. Ekeleh kau ni ! Hahahaha.

    BalasPadam
  2. haha..lawak pulak
    followlah ig saya @janji_kita

    BalasPadam
  3. hehe...kelakarlah pula
    saya ada terbaca cite yang sama dekat blog sape entah
    saya tak IG nak follow

    BalasPadam
  4. budak2 baru nak up.. follower dia ramai gila.. padahal....

    BalasPadam
  5. budak2 baru nak up.. follower dia ramai gila.. padahal....

    BalasPadam
  6. ok..ok..nt follow akak..hehehe..

    kes sy, dia ni blogger.. follow kite, kite follow la blik.. pastu dlm ig dia ada post sape yg unfollow dia, kata mcm², siap kata "dh follow pastu unfollow blik, jgn batak follower".. tak lama pastu, unfollow sy.. well, sape yg batak followers sbnrnya.. pastu sombong, org tnye kt gmbr langsung xjwb.. nk kata komen beribu², xde la pulak.. tah pape..

    BalasPadam
  7. hahahahaha.mcm mcm.tu sbb sy private ig.

    BalasPadam
  8. Saya xbnyak gmbar nak pakai IG ni.. sal tu xda IG.. takut2, bnyk yg volunteer nak jadi bini numb 2,3 dan 4.. eh? haha..

    Susah juga kalo perangai macam tu.. tp.. redha jak la.. huhu..

    BalasPadam
  9. Cam zizie ezette la siap bg hadiaah lg.....*_^

    BalasPadam
  10. tu jenis yg belum mumayyiz kak hahahaah

    BalasPadam
  11. Gila follower gamaknya ni. Ada juga spesis yg unfollow bila kita tak follow dia. IG saya private kan.

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)