Advertisement

ads

JURURAWAT TERLAMPAU SAMPAI NAMPAK PAKAIAN DALAM



Assalamualaikum...

Selamat hari jumaaat..
Saya ada baca pasal nurse seksi tu.
kawan2 ada baca tak??



kalau tak baca lagi  ini sedikit petikan nya ye..

Gambar seorang jururawat sebuah hospital di Malaysia tersebar di laman Twitter yang kini tersebar pula di laman Facebook.

Gambar yang menunjukkan pakaian dalam bercorak belang-belang, seorang jururawat jelas kelihatan berikutan kain seluar yang dipakainya itu terlalu nipis sehingga menampakkan benda yang tidak sepatutnya. -utaranews-


Saya sendiri pun pelik la kenapa pakaian nurse ni tak sesuai sangat
bagi saya la ianya tak sesuai untuk wanita
sebab mengikut badan dan baju nya agak pendek.
Mungkin la ada yang kata alasan nya 
untuk memudahkan pergerakan nurse tu..


Saya ni bukan nurse..
jadi saya tak pernah pakai pun baju nurse tu..
kain nya tebal ke,nipis ke memang saya tak tahu..
tapi bila kain nipis jarang pulak..
kalau kain tebal ketat pulak..
memang standart pakaian nya macam tu ke apa??

Bila nurse tu badan bulat sikit habis la..
memang terjojol semua bahagian..
Tapi bila dah kurus dia saja2 pulak bagi ketat..kan??
ye la..nama pun kurus..kena la tayang2..hehhe

Tapi tak semua la nurse macam tu.
Ada jugak yang menjaga penampilan nya..
Kebiasaan nya nurse yang terlampau ni
yang gadis2 tu..
tak de suami nak larang kot..
kena cepat2 kawen la kalau gitu..
hehehe


sekian..


Catat Komen

16 Ulasan

  1. hahahaha ok.ni mmg win.ko dh kenapa misi oiii! hahaha.

    BalasPadam
  2. Hakikatnya kak, dorang nurse ni memang boleh buat baju ikut sendiri punya ukuran.. jadi tiada alasan kalo terbuat macam ni.. tp sya bersangka baik, ni zaman dia pelatih punya baju kali, sal baju asal masih basah, xsempat kering gara2 hujan.. hehe

    My Blog :

    http://segalaceritera.com/atik/

    BalasPadam
  3. Dah boleh boleh dah tukar warna lain uniform nurse ni. Hahahaha.

    BalasPadam
  4. baju yang dibekalkan pada diorang ni kebiasaannya tak ada ketat
    tapi diorang rajin sangat p alter pula
    tu pasal jadi gitu

    BalasPadam
  5. haah la, tak pernah terfikir plak.tapi tengok dalam citer omputih baju nurse diorang takdelah seksi gitu..

    BalasPadam
  6. kalau yg jenis jaga aurat x laa mcm tu kan...

    BalasPadam
  7. Nurse nak kena tukar warna uniform dah...

    BalasPadam
  8. Ni kalau saya yg tgok mmg tgk xkelip1 jugak nih..hahahah..

    BalasPadam
  9. seluar putih mmg nampak berbekas . sis pun ada . nak pakai kena baju labuh lah

    BalasPadam
  10. hahaha memang saje nak bagi oesakit bertambah "sakit" nih.. haduyaiii..memang ada segelintir nurse yg pakaian uniform agak ketat..tapi2 pandai2 la kan.. kalo ketat beli la yg besa sikit..longgar sikit tak menampakkan bentuk tubuh.. ^^

    BalasPadam
  11. masalah bila bju dan seluar warna putih... patut longgar, lagi better.

    BalasPadam
  12. rasanya nurse praktikal dari kolej swasta ni..sbb sllunye nurse punye uniform semua tebal2 kainnya.

    BalasPadam
  13. Salam. Aku benci betul lah benda2 mcm ni..kdg2 malu dgn family sendiri bila ternampak benda2 mcm ni..malu dgn ayah aku, dan malu dgn adik aku..rasa nak tampar je siapa2 yg mcm ni, semua org dia nak belanja...haihhh! mmg kena cepat2 kawin dgn org yg bleh membimbing.. (aku emo..hahaha)

    BalasPadam
  14. Kemungkinan dia xperasan..nasib bek xpki seluardlam pic karton.haha

    BalasPadam
  15. Xsegan nampak suardalam belang2..laki nampk trus imagine plik2..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)