Breaking

Tuesday, 23 December 2014

GADIS 17 TAHUN BELAH PERUT GADIS HAMIL UNTUK AMBIL BAYI

Assalamualaikum...

Nathaly Cartas Leon

Satu lagi kisah sadis yang awalnya bermula di facebook,
Brazil-Remaja cantik yang berusia 20 tahun ini , Nathaly Cartas Leon ,  awalnya berkenalan dengan seorang gadis bernama Guadalupe Salinas Hernandez berusia 17 tahun .perkenalan mereka bermula di facebook.
Nathaly ketika itu hamil 8 bulan.

Guadalupe Salinas Hernandez sebelum nya pernah hamil dan menggugurkan kandungan nya.
namun  atas rasa penyesalan dan cemburu dia nekad ingin mencuri bayi milik Nathaly.


rumah dimana mayat Nathaly di temui

Dia menjemput Nathaly ke rumah nya.sebaik sahaja gadis malang ini masuk ke rumah
Guadalupe terus memukul kepala Nathaly dengan benda tumpul dan menikam Nathaly bertubi2.
Dia kemudian membelah perut gadis tersebut dan mengambil bayi didalam nya.

Guadalupe membawa bayi tersebut ke hospital apabila mendapati bayi tersebut tidak bernafas.
Namun segala nya terbongkar apabila doktor mendapati kematian bayi tersebut bukan lah 
kematian biasa namun disebab kan lemas akibat ibunya yang sudah meninggal sebelum nya,.

Guadalupe akhirnya mengakui apa yang dilakukan nya dan mayat Nathaly di jumpai di rumahnya.

***********

Hati2 la pada kawan2 yang berkenalan kat facebook atau laman sosial ni.
kenal dengan  orang ada penyakit mental,
habis la..
nak berkawan boleh..tapi hati2..
kalau semua orang yang awak kenal kat facebook,awak nak jumpa dan 
bertandang ke rumah bersendirian,bahaya sangat tu..


sekian..



20 comments:

  1. Assalamualaikum kak diana. adoii ngerinya.. mental betul lah dia ni T__________T"

    ReplyDelete
  2. sampuk dek setan bdk ni!


    p/s menjawab pertanyaan: sepupu...

    ReplyDelete
  3. erkkkk..mcm ni pun ada.. mmg sgt mental..

    ReplyDelete
  4. pernah terbaca kisah serupa sebelum ni
    macam-macam ye

    ReplyDelete
  5. tengok cara mcm mental je bdk perempuan nih...huuuuu...scary!!

    ReplyDelete
  6. oh tidakkk sekali2 baru kenal nk jupe ajak dtgrumah bahaya

    ReplyDelete
  7. makaiii..seramnye..
    bukan kat malaysia kan kak?

    ReplyDelete
  8. Salam..aduhh..mcm xpercaya kes mcm ni pun ada..seram betul..sebab tu FB aku sgt private..ngerinya T_T padahal sesama pempuan, pun bahaya juga..isk T_T

    ReplyDelete
  9. Ish ngerinya..mcm2 hal dunia akhir zmn ni

    ReplyDelete
  10. Scaryyyyyyyy. Salam ukhuwah, jemput ziarah ke blog saya http://mummyfiras.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Pendek akalnya... nampak sangat kurang ilmu.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox