Advertisement

ads

TEMPAHAN KEK , CREAM PUFF DAN BROWNIES

Sticky Post!!Scrool Untuk Entry Terkini

Assalamualaikum...

Sebelum apa2 saya jamu dulu mata kawan2 dengan ini..


Nak rasa kek coklat  ini??


Atau nak kan rasa lebih ringan seperti pavlova ini??


Apa kata saya syor kan kawan2 mulakan dengan Cream Puff ini??


dan brownies ini dah tentu tak kan mengecewakan kawan2

Tempahan kek, cream puff dan brownies untuk apa-apa majlis


Kalau berminat boleh la hubungi kak Tina Firman..
Kak Tina Firman menerima tempahan kek ,pavlova
Brownies,cream puff dan macam2 lagi untuk apa -apa majlis.

Selain tu ada juga kek lapis,tart nenas ,double chocolate chips cookies
serta apa saja jenis kek yang kawan-kawan mahukan.

Kalau nak tempah untuk makan sendiri pun boleh..
hubungi  Tina Firman 

Telefon:  012 337 6648
(Tempahan sekitar Kuala Lumpur sahaja)



sekian..



Catat Komen

41 Ulasan

  1. kek yang atas sekali paling menggoda..hihi..

    BalasPadam
  2. Salam, eh2 cutenye pavlova tu dalm bekas cupcake!! selama ni aku pernah tgk kat pasar mlm, ade org jual sebesar piring alas cawan tu ha..haha nampak semuanya sedap!!

    BalasPadam
  3. sedeapnye creampuff.. x sempat nak buat lagi..

    BalasPadam
  4. Kak Tina memang selalu pos gambar makanan sedap² kat fb..bestnya kalau dapat merasa.

    BalasPadam
  5. wah, ada kinder bueno atas kek.

    BalasPadam
  6. tgk gmbr tue tibe2 rasa lapar. hehehe...

    BalasPadam
  7. fuhhh sodap2.. tringin nak mkn pavlova

    BalasPadam
  8. Amboi Diana, coklat atas kek coklat tu yang tak berkelip mata saya memandangnya. Eh, sekitar KL je? Dah sesuai sangat dengan saya nih. Hari jadi si Adik dah nak dekat nih!

    BalasPadam
  9. slurppp sedapnyaa

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/10/kekurangan-air-boleh-menyebabkan.html

    BalasPadam
  10. Wahhhh DR...memanjangkan rezeki namanya ni.....bagus bagus.....
    Lama dah tak buat pavlova. ....mcm teringin pulak nak buat...
    Cream puff tu okje rak pernah try senang tak agaknya buat dia yek....

    BalasPadam
  11. Wahh...semua sedap2 lah sis...nak semua tu boleh....hehe

    BalasPadam
  12. Semua nih feveret...buat ailio meleleh

    BalasPadam
  13. Aduhai ni yg buat lya trgoda ni hihi

    BalasPadam
  14. amboi, bukan main lagi. hehe. malam-malam macam ni nampak coklate, adui mana nak cari : kedai da tutup. haha

    BalasPadam
  15. bestnyaa . terliur pulak tengok malam2 ni

    BalasPadam
  16. Nampak sangatsedap. Tak hantar ke sabah ke?

    BalasPadam
  17. salam k.diana..
    sedapnya kek cekelat sebijik tu..mcm belgian choc..auummmmmmmmm..
    mekasih share..nnti nk tgk fb dia..

    BalasPadam
  18. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    BalasPadam
  19. Kalau dekat kakak agaknya dah menempah cream-puff tu Dee. Kakak suka cream-puff:)

    BalasPadam
  20. Kek coklat yg first tu sangat mengancam! irrayyan.com

    BalasPadam
  21. http://madey09.blogspot.com/ asalam done follow blog senyum manis senyum hehehe

    BalasPadam
  22. cream puff tu mcm sedap jaa, hikk...

    BalasPadam
  23. Thanks diana, sori lambat mai sini

    BalasPadam
  24. Aduhai Diana, menawan kalbu sis tengok crust brownies dan cream puff..

    Baru tengok gambar dah terasa sedap tu belum rasa lagi..

    BalasPadam
  25. sedapnya... meleleh airliur...

    btw, jemput join giveaway di blog Kisah Tatie.. :)

    BalasPadam
  26. sedapnya cream puff tu ..adeila..lemah semangat tengok makanan..hehehe

    BalasPadam
  27. Cream puff tu mula2 hana ingat biasa jelah.mmg xpandang langsung.tp lepas makan..mmg sedap kn.mcm nak makan lg

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)