Advertisement

ads

SIAPA ADA KUCING BOLEH BUAT MACAM NI

Assalamualaikum..

tak lama lagi saya nak bela kucing..
saya nak buat jugak tilan kucing macam ni..
baru lah dia selesa..kan??


cuma guna baju berlengan panjang,kekabu  dan bantal kecik .
mudah je..kan??
ni kalau beli mau harga sampai puluh2..
sedangkan kalau buat sendiri kosnya mungkin untuk beli kekabu
sintetik tu je..

sekian..

Catat Komen

12 Ulasan

  1. parihh pon dah lame nak bela kucing . tapi mak x kasi . sedihhhhh

    BalasPadam
  2. senangnya..simple ja...xkuarkn kos tnggi. guna ja baju yg dh xpakai tue

    BalasPadam
  3. Selesa kucing tidur ... tapi tak pelihara kucing sebab alergik bulunya huhu

    BalasPadam
  4. Special betul design dia Dee. Tak sangka mudah aje guna t-shirt lengan panjang..

    Kreatif betul yg bagi idea ini kan:)

    BalasPadam
  5. comel tapi rasa macam kuicng² fiza tak suka kot..kalau musim panas dia lebih suka tidur kat simen yang sejuk..

    BalasPadam
  6. Salam, wahhhh mmg bijaksana idea ni, tq share kak..aku mmg dh lama nak belikan kucing2 aku tempat dia tidur cmni, tp mahal betul T_T, so ini best idea..akan ku try buat jugak, dan paksa mereka tidur dlm tu, hahaha

    BalasPadam
  7. selesanya kucing diana tidur kelak...

    BalasPadam
  8. tp yui beli juga..mehmeh,buat lg jimat byk.

    BalasPadam
  9. Saya pun tak beli lagi bean bag, takkan nak buatkan untuk kucing pet bed pulak. Hihihi... Saya tak bela kucing sebenarnya. Tak tahan bulu-bulunya, geli. Tengok ajelah kecomelan si kucing ni dari jauh. Datang dekat, I angkat kaki atas kerusi nanti :)

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)