Advertisement

ads

RAMAINYA MAK BIDAN YANG KOMEN DI GAMBAR FASHA SANDHA NI..

Assalamualaikum...


Dah berapa bulan entah Fasha Sandha ni mengandung.
perut dia pun dah besar..
rasanya macam dah 9 bulan kot..
nampak???tak tahu tapi nak teka jugak..
hahahah...


Bila tengok gambar-gambar Fasha Sandha ni
saya perasan ramainya la yang jadi mak bidan kat IG artis popular ni..
tengok perut je dah tau anak lelaki ke perempuan..
Dari sekeping gambar perut je
dah tahu baby ni tak lama je lagi nak keluar..



Bukan tu saja..
ada yang boleh tahu baby ni nanti akan ikut muka mak dia.
Ada jugak yang kata lagi 2 minggu fasya akan bersalin..
mujur tak de yang komen anak fasya ni nanti keja apa..
hobinya apa,kekasihnya siapa..
hahahha



Apa pun dia cantik..kan??
semoga semua nya dipermudahkan..

sekian..


Catat Komen

15 Ulasan

  1. aik da nak masuk 2?? alhamdulillah murah rezeki fasha :)

    BalasPadam
  2. Tul tu... da nk masuk 2... moga dipermudahkan segalanya... amin

    BalasPadam
  3. tunggu masa je kot nak bersalin tu..moga dipermudahkan

    BalasPadam
  4. suka tengok fasha ni... x mekap pun dah cantik... berseri je :)

    BalasPadam
  5. besar betul perut . nak teka jugak la . dapat kembar ni . huhuu

    BalasPadam
  6. Hahah, boleh pulak cam tu. Besar giler perut dye. Takut pulak saya tengok.

    BalasPadam
  7. haisy, rajin betul orang Malaysia ni mengkaji perut orang..huhu

    so true, dia memang cantik

    BalasPadam
  8. kalau camtu bukan mak bidan diana
    tukang tilik tu...hehe
    orang cantik, buat apa pun cantik =)

    BalasPadam
  9. Apa saja pasal artis, memang ramai yang suka bertenggek, Diana. Saya pun baru tahu Fasha ni tak bersalin lagi rupanya. Ingatkan macam dah lama sungguh baca pasal dia mengandung anak kedua.

    Err, nak tahu juga! Bila ek agaknya dia ni nak bersalin? Keh3x.

    BalasPadam
  10. alhamdulillah...murah rezki dia..dah nak masuk 2..

    BalasPadam
  11. cantik betul time dia preggy ni.. rasa macam anak pompuan je..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)