Advertisement

ads

PEMINAT-PEMINAT BARBIE DOLL KENA TENGOK INI

Assalamualaikum.....

Suka Barbie doll??Maisara suka sangat..kalau pi pasaraya,kena elak kan tempat2 yang ada barbie doll sebab dia akan buat muka kesian sampai kita pun rasa.."tak pe la..beli la satu kat dia.."padahal kat rumah ada. baik beli teddy sebab teddy boleh buat bantal kat dalam keta atau time malas2 nak masuk bilik ambik bantal.hahahaahha..Barbie bukan boleh buat apa pun.cantik semata-mata.

Ni ada seorang lagi penggemar barbie doll.memang tahap fanatik dah nih.rumah dia dipenuhi dengan beribu barbie Doll. Stanley Colorite 41, sanggup mengahabiskan ribuan wang demi untuk mendapatkan Barbie yang diminati nya..jom kita tengok rumah dia cemana...


Mula mengumpul Barbie sejak 20 tahun lalu.


Ini bilik air stanley...



jangan tiru macam dia ye..
membazir..lagipun kita orang islam,
kita tak boleh simpan patung bersusun2 macam ni..
kalau sepah2 kat lantai macam maisara punya tu ye boleh je..
kadang2 Barbie Maisara di jadikan alat untuk ambik apa2 yang jatuh bawah sofa./.
hahhah


sekian..



Catat Komen

16 Ulasan

  1. orang kalau dah minat camtu ler kan
    pelik
    kat singapore pun kalau tak silap ada seorang yang cam gini juga

    BalasPadam
  2. Erkkk...lelaki ek yg suka..hahaha..betul2 aku setuju, xpun ikut mcm aku, aku suka collect vintage car mainan..sgt best...kot2 nanti simpan lama2 dia boleh jadik besar dan bolehlah aku buat perkhidmatan kereta sewa...ya, berharap~ (u_u) hahaha~

    BalasPadam
  3. jadikan alat utk amik barang tu bagus. hehe.

    BalasPadam
  4. Laaaa...lelaki ker tu.

    Kat umah ni barbie dah tak berbaju ☺

    BalasPadam
  5. kalau dapat ke anak saya, bercerai badan, tangan dan kaki...cukupla ultraman dia buat camtu...hehehe

    BalasPadam
  6. this is way tooo obses and so fanatic... hu hu hu... dah macam gedung barbie doll dah...

    BalasPadam
  7. betul tu membazir.. buat kita org islam mmg tak sesuai utk beli banyak2 barbie ni.. kalau dah minat.. itu hak dia lah kann :))

    BalasPadam
  8. aiyooo...
    btl2 fanatic nie..
    mase kecik dulu xpndg lgsg patung barbie doll nie...
    takott

    BalasPadam
  9. Mak I..... banyaknya........ terperanjat tengok dia lelaki....

    BalasPadam
  10. Mak I..... banyaknya........ terperanjat tengok dia lelaki....

    BalasPadam
  11. pehh lelaki minat barbie doll? gilaa ar.. byk pulak tuu..

    hahahaah lawak.. berguna jugak berbie doll maisara tuu kan..

    masa kite kecik xde nya barbie doll sgt.. ayah xbg kite maen anak patung.. soo mainan kite byk lelaki pnye.. tuyg mse kecik mcm jantan skit.. kekal smpai skg -.-

    BalasPadam
  12. Jantan pun suka Barbie Doll? Nak terbalik dunia ni.

    BalasPadam
  13. makaiii..dlm toilet pun ade koleksi barbie?hikhikhik

    BalasPadam
  14. terfikir plak, camane laa dia mandi gosok gigi, cuci muka tak pun basuh toilet kalau cenggitu gaya toiletnya. haha

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)