Advertisement

ads

NORA DANISH PROMOTE IGSHOP BARANG TIRUAN

Assalamualaikum...

kesian Nora Danish bila tiba-tiba dia dipersalahkan kerana mempromosikan 
1 online shop yang didakwa menjual barang tiruan.
Belum dipastikan samaada online shop tu betul2 menjual barang tiruan atau pun tidak.
namun ramai yang memberi komen di gambar tersebut mendakwa barang yang dijual adalah tiruan
dan tidak  berpadanan dengan harga yang diletak kan.


Ada juga yang mendakwa online shop tersebut menipu duit pelanggan dan
tidak menghantar barang yang dipesan kepada pelanggan.


Buat masa ini Nora danish belum memberi apa2 komen balas atas dakwaan tersebut.
Lagipun dia dah dibayar untuk IGreview tu..
mana la dia tahu onlineshop tu 
jual barang tiruan ke apa..kan??

lepas ni mungkin kalau nak terima IGreview dari online shop
Nora kena lah dipastikan dulu barang yang dijual tu ori atau barang celup je.

Salah ke beli dan jual barang tiruan ni??
bagi saya dah tentu lah salah..macam mencuri hasil
titik peluh orang lain la..
tak kesah la beli kasut jenama Ahmoi yang kat pasar malam tu 
pun asalkan bukan barang tiruan..
Buat apa pakai handbag jenama terkenal,kasut jenama mewah tapi 
sebenarnya barang tiruan..malu lah!

sekian...

Catat Komen

8 Ulasan

  1. ooo perasan jugak nora up kan pasal ig ni....tiruan la pulak...macam2 la derang ni...

    BalasPadam
  2. kdg tak mmpu tu pakai tiruan pun jdlah. asalkan ok..huhuh

    BalasPadam
  3. banyaklah pulak masa Nora Danish nak check barang tu tiruan ke tidak..huhu

    BalasPadam
  4. Say no to non-original products

    BalasPadam
  5. sebab tu saya kalau nak review produk sy suka minta 1 produk utk sy cuba & tgk.. even kita bukan retis tak nak nanti kita di persalahkan

    BalasPadam
  6. alahaii..tak pepasal artis jadi mangsa pulak kan..tapi tu lah sebelum review kena selidik dulu

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)