Advertisement

ads

NAMPAK SEDAP..KAN???

Assalamualaikum..



Nampak sedap..kan???
Nanti saya bagi resepi ye..esok la..
hari ni tak dan dah..
saya keluar pagi tadi..
petang sibuk buat benda ni..
Nak blogwalking sat...

Ni nak habaq..
Pada yang berminat nak produk atau apa2
jualan nya di review dalam blog saya ni
sila pm untuk slot minggu depan ye.minggu ni tak boleh dah..klik ads kat tab menu atas nun untuk semak harga review.

Sekian..


Catat Komen

22 Ulasan

  1. Jgn lupa share resepi..nanti blh bookmark..hihi..

    BalasPadam
  2. Baru nak teruja salin resepi.. ok tunggu esok je ;)

    BalasPadam
  3. sedapnyeeee..nk resepiiii..

    BalasPadam
  4. saya dah excited tengok gambar dengan title
    aleh-aleh esok baru bagi
    okay, esok tuntut janji =)

    BalasPadam
  5. Serpihan tu kesan orang dah gigit ke?

    hehe

    BalasPadam
  6. Nmpk mcm puff..tp xthu la btul ke x..kongsi resepi ye

    BalasPadam
  7. apa nama ni sis?? macam rangup ja... hihi

    BalasPadam
  8. Ooohhh tertanya jugak apakah ni

    BalasPadam
  9. ape ni sis? klo mudah blh try bt jgk hehe

    BalasPadam
  10. tertanya2 apakah ini... curry puff ke?? nampak kulit rapuh gittew...

    BalasPadam
  11. memang nampak sedap ni...cepat2 la share resipi...hee

    BalasPadam
  12. nmpk sedap... tapi apakah ini....

    BalasPadam
  13. tgh mlam nk masuk pagi camni msti ade bace post psal mkanan . sedapnye . . perut dah la lapar

    BalasPadam
  14. Jadi, bila resepinya nak keluar hari ni ke? Saya memang suka kumpul resepi, buatnya aje tak tahu bila ^_^

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)