Advertisement

ads

MOOD HINDUSTAN LA KITA PETANG NI..

Assalamualaikum...

Tak de apa nak cerita petang ni.
Jom la kita menyanyi..saya suka lagu nih..
Siap lirik saya bagi nih..
masa ni la nak test try cuba tengok skill kita cakap indostan..
lagu  paling senang sekali nak ikut..
nak sebut pun senang..Jom nyanyi..
eekekek





Yeh sama sama hain yeh pyar kaa, kisee ke intajar kaa
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa
Yeh sama sama hain yeh pyar kaa, kisee ke intajar kaa
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Basane lage aakhon me kuchh aise sapne
Basane lage aakhon me kuchh aise sapne
Koyee bulaye jaise nainon se apane
Nainon se apane
Yeh sama sama hain didar kaa, kisike intjar kaa
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Mil ke khayalo me hee apane balam se
Mil ke khayalo me hee apane balam se
Nind gawayee apanee maine kasam se
Maine kasam se
Yeh sama sama hain khumar kaa, kisike intajar ka
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Me to hu sapno ke raja ki rani
Me to hu sapno ke raja ki rani
Sach ho na jaae ye jothi kahaani
Jothi kahaani
Yeh sama sama hain iqaraar ka, kisike intajar ka
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Yeh sama sama hain yeh pyar kaa, hmm hmmm
Hmm hmmm hmm hmmm hmm hmmm hmm hmmm.

sekian...

Catat Komen

12 Ulasan

  1. Hahahaha aku tgk lirik dia yg Yeh Sama Sama tu je aku dah gelak dah, sbb mcm bahasa melayu..tergeliat lidah nak menyanyi ni haa~ haha

    (sorry kak, aku tgh xde kerja, so stiap kali ko update aku terus je terjah..jgn bosan ea? hahaha)

    BalasPadam
  2. Aik mood Hindustan plak Kak ptg2 ni kihkihkih

    BalasPadam
  3. hehe...lagu lama ni
    tetiba teringat lak nostalgia giler hindustan! =)

    BalasPadam
  4. hehe...lagu lama ni
    tetiba teringat lak nostalgia giler hindustan! =)

    BalasPadam
  5. wahhh... layan hindustan...I'm a hardcore fans of SRK...lol...

    BalasPadam
  6. saya tengah layan Kal Ho Naa Ho ^^,

    BalasPadam
  7. Cerita apa tu Diana?Tak boleh tgk video. Opis block Youtube.

    BalasPadam
  8. layan hindustan pulak ye..hehehe

    BalasPadam
  9. hahahaha adohai..mood hindustan lak

    BalasPadam
  10. boleh geng ngan adik beradik SA diorang mmg hantu hindustan...

    BalasPadam
  11. Diana, loghat yang ada kat Malaysia ni pun dah buat saya semput inikan pulak nak ajak nyanyi lagu Hindustan. Izinkanlah saya mengundur diri gitu.

    Kipas-susah-nak-mati filem Hindustan rupanya mak Mikhail dan Maisarah ni yek!

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)