Advertisement

ads

MARAH BETUL ORANG SABAH PADA WAK DOYOK

Assalamualaikum...

Siapa wak doyok ni??Bukan semua orang kenal..kan?
saya pun baru kenal je..Orang kata dia ni ikon fesyen..



Dengar2 semalam ramai betul yang marah kat Wak Doyok ni.
Wak Doyok pilih kasih la..wak Doyok tak prihatin la..
macam2 la orang dok kutuk dia..

Ni semua gara-gara Akademi fantasia la..
Semua pelajar AF dapat hadiah dari wak Doyok..tapi
sorang pelajar dari Sabah ni,Firman tak dapat hadiah nyaa..


Apa lagi..marah la peminat-peminat Firman nih..
Boleh kata semua nya tak setuju dengan tindakan Wak Doyok yang 
dikatakan mengguris hati Firman.
Entah ye entah tidak Firman tu kecik hati..
Entah2 dia tak raa apa2 pun...


tapi wak Doyok ada la muat naik satu gambar status dari Akademi fantasia ni..
OOoo..Gimik je rupanya..
makannya ada lah sesuatu yang lebih besar untuk Firman..kan??


tapi ..kenapa status ni telah di buang dari laman IG akademi fantasia.??
pelik jugak..kan??
tadi kata gimik je..lepas tu di buang pulak status tu??
Gimik tak menjadi ke??

sekian...


Catat Komen

24 Ulasan

  1. terlepas pandang agaknya kot... hehehe.. lepas ni ade la tu...

    BalasPadam
  2. Lya x ikut sgt prkembngn af ni hhe

    BalasPadam
  3. xtgk sgt af kali ni..tp astro ni byk gimik utk tarik penonton..tp nape pulak delete status tu?haihh..mushkil2

    BalasPadam
  4. Saya kenal rupa Wak Doyok dulu baru kenal namanya...Tiga bulan lepas bila anak saya pakai gelang yg katanya menyerupai gelang Wak Doyok, baru saya tau lelaki yg berjambang dengan gaya lucu dan selalu muncul di TV itu adalah orang yg bernama Wak Doyok...

    BalasPadam
  5. tengok jugak smalm..mmg dh agak akan jadik isu benda ni, lau jadik firman mungkin terasa sebb ko sorang je tak dapat gift tu...wakdoyok dh wat pencerahan..dia tak bersalah..dia cuma tukang bg je..npe nak bash dia..

    BalasPadam
  6. tengok jugak smalm..mmg dh agak akan jadik isu benda ni, lau jadik firman mungkin terasa sebb ko sorang je tak dapat gift tu...wakdoyok dh wat pencerahan..dia tak bersalah..dia cuma tukang bg je..npe nak bash dia..

    BalasPadam
  7. suka tgk wak doyok nie... style fashion dia...
    dah xtgk af kali nie...mcm xbrapa best sgt

    BalasPadam
  8. TERPULANG PADA WAK LA KAN NAK KASI SIAPE

    BalasPadam
  9. Bukan stakat org sabah kot marah le kata rkyt malaysia yg menonton la.. tp peringkat wal yg x xtau apa2 mmg myirap je but bila bca tweet bru lega.... Myb Firman dpt hadiah lagi ok kot coz the best performance mggu ni ehhh positive je

    BalasPadam
  10. seb baikk.... marah mak.. haha.. peminat firman ni..

    BalasPadam
  11. taktik la tu..nak publisiti AF yang dah tak ramai peminat cam dolu-dolu..huhuhu.

    BalasPadam
  12. status tu saje nak cover je kot.hehe

    BalasPadam
  13. Haha.. Kesian Firman tak dapat hadiah dari Wak Doyok. Mesti sedih gila dia..


    kalau sy ditemoat Firman pun, saya sedih. yela semua org dapat, tp kita sorang yang tak dapat. nanges=2 atas pentas tu sambil hentak2 kaki lagi.... wahahahahaha...

    BalasPadam
  14. gimik wak doyok ke, gimik AF
    saya dah maleh nak layan AF

    BalasPadam
  15. Salam, hahaha wak doyok mmg terkenal dlm kalangan budak2 fesyen je..cuma utk kes ni, aku baru je tau..sbb aku xlayan Af, rumah xde Astro..gini je lah..haha

    BalasPadam
  16. kemain derang ni emosi tul...tak de rezeki letew...tunggu je la gimik yang dijanjikan...

    BalasPadam
  17. AF tak tengok tapi si Wak Doyok ni tahulah. Terkenal dek stylenya tu. Baru tengok Wak Doyok and BFF makan angin kat Korea. Kelakar juga Wak nih!

    BalasPadam
  18. Saya pun baru tau nama dia . Dulu tgk muka dia je..

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)